Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ÇAYKUR işçi alımı başvuru nasıl yapılır? İŞKUR ÇAYKUR 1365 işçi alımı başvuru şartları nelerdir? 2023 ÇAYKUR işçi alımı başvuru ekranı!
        1

        İŞKUR üzerinden yapılacak olan Çaykur işçi alımı başvuruları ile ilgili müjdeli haber geldi ve başvuru tarihleri belli oldu. İşte, Çaykur işçi alımı başvuru şartları nelerdir, hangi illerden kaç kişi alınacak ve hangi günlerde başvurular alınacak sorularının cevapları...

        2

        ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

        49 çay fabrikasında istihdam edilmek üzere 1.041 beden işçisi, 166 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 85 çay eksperi, 52 engelli geçici işçi, 21 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam 1365 mevsimlik işçi alınacak.

        Başvurularda adaylar için ikametgah şartı aranacak. İşe başlayan mevsimlik işçilerin aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu olacak.

        3

        ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

        Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden de yapılabilecek mevsimlik işçi başvuruları 29 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Tüm illere ait noter huzurunda yapılacak kura çekimi 14 Nisan Cuma günü Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

        ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI