Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin SON DAKİKA... Cem Yılmaz: Taş Devri'nde bile güldürürüm - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk, Bloomberg HT ve SHOW TV'nin ana medya sponsorluğunda gerçekleşen, iş ve marka dünyasının yanı sıra, ünlü isimlerin bir araya geldiği yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul, Zorlu PSM'de düzenlendi.

        Brand Week Istanbul'un 'Inspiration Hall' bölümünde '21.Yüzyılda Farklı Olmak' başlıklı söyleşide komedyen Cem Yılmaz, Ralli Şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, voleybolcu Eda Erdem, Opet Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin soruları yanıtladı.

        Yaptığı esprilerle salondakileri güldüren komedyen Cem Yılmaz, "Bir çoğumuz, elimizdeki imkanlarımız alınsa, Taş Devri'ne gönderilsek, ne iş yapacağını bilemeyebilir. Murat Bey sizi mesleğinizle Taş Devri'ne göndersek, 'Pazarlama ile ilgili ne yapabilirim?' diye kara kara düşünürsünüz. Reklamcı arkadaşım, 'Orada ne yapacağım?' diye düşünebilir. Benim ise hiç böyle bir kaygım yok. Beni Cilalı Taş Devri'ne gönderseniz, orada da güldürürüm. Beni 4'üncü, 5'inci boyutun yaşandığı 26. yüzyıla da göndersen, orada da güldürürüm. Bu bir iddia değil, bu bir realite." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ