Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cemil İpekçi yıllar sonra Azra Akın'ın kostümünün hikayesini anlattı - Magazin haberleri
        1

        Ünlü modacı Cemil İpekçi konuk olduğu programda samimi açıklamalarda bulundu. İpekçi, Azra Akın'ın kainat güzeli olduğu zaman giydiği elbiseyle ilgili de konuştu. İşte ünlü modacının açıklamalarından satırbaşları:

        2

        Azra bana geldi, çok güzel bir kızdı. ‘Bana ne dikeceksiniz’ dedi. Ama o kadar saygılı düzgün bir kız ki anlatamam. Ben de ona ‘pazen dikeceğim sana’ dedim.

        3

        Dünya güzeli seçildiği gece giydiği kostümdeki işlemeleri tek tek elimle yaptım. Elbisenin üzerinde plastikler var onları tek tek kestim. Bir de çizme yaptım, kostümüyle aynı tarz… O gece 100 jüri vardı 100’ü de çizmeye tam not vermiş. Elbise ile Azra çok bütünleşti. Ben Azra’nın elbisesini 3 haftada hazırladım.

        4

        Beni dikişten çok kulağındaki takı oyaladı. Çünkü onu tek tek kestim, o zaman 1.5 liraya almıştım o plastikleri.Bu elbisenin maliyeti 12.5 lira kumaş desek, boncukları, plastikleri falan hepsi 20 lira tutmuştu. Bu kostüm en iyi kostüm ve en iyi tasarım ödülünü aldı.

        5

        Azra da bana gıkını bile çıkarmadı. Çok önemli bir gece sonuçta… Ben o pazeni diktikçe Azra mutlu oldu ve hak ettiği birinciliği aldı. O kostüm Azra’da şu an, saklıyor…

        6