Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Cemre Kemer'in albüm fikri rafa kalktı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 6 aylık hamile olan şarkıcı Cemre Kemer, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kemer, yürüyüşe çıkmak dışında hiçbir şey yapmadığını ifade etti.

        "AKIL İŞİ DEĞİL"

        Cemre Kemer, konuyla ilgili, "Gebeler ilaç bile kullanamadığı için dışarı çıkıp, ufak bir yürüyüş yapmamın ardından eve gidiyorum. Hiçbir arkadaşımla dahi görüşemiyorum" ifadelerini kullandı.

        Vakaların artmasından dolayı albüm kararını rafa kaldırdıklarını söyleyen ünlü şarkıcı, "Bu süreçte bir şey yapmak akıl işi değil. Bir de gebelik olunca ileri bir tarihe aldık" şeklinde konuştu.

        2

        SÜRPRİZ NİKAH

        Bir döneme damga vuran 'Hepsi' grubunun solistlerinden Cemre Kemer, geçtiğimiz yıl aralık ayında sevgilisi Emir Medina ile sürpriz bir şekilde evlenmişti.

        Sevgilisi ile aile arasında gerçekleşen sade bir törenle evlenen Kemer, şunları söylemişti:

        Şimdilik fotoğraflarda eksikler çok… Pandemi yüzünden sadece aile olabildi. Canımın yarısı, çok dostum yoktu… Cidden kalbimin bir parçası olan çok eksik… Ama havalar güzelleşip, kimseyi riske etmeyeceğimiz günleri bekliyoruz. Ne yapalım? Sağlık her şeyden önce…

        3

        MÜJDEYİ BÖYLE DUYURMUŞTU

        Şarkıcı, nikahtan kısa bir süre sonra hamile olduğunu, "Peki o zaman... Bunu sabah çekmiştim... Öndan yine 1 porsiyon ama yandan 1,5..." sözleriyle duyurmuştu.

        4

        "GÖBEK ÖNDEN GİDİYOR"

        Ayna karşısında verdiği pozu yayınlayan Cemre Kemer, "Ben ufak tefeğim diye herhalde bu göbek böyle önden gidiyor ya... Bakıyorum, herkesin daha normal" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        BEBEK GÖRÜNDÜ

        İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan 35 yaşındaki Kemer, siyah-beyaz yırtmaçlı elbisesi ile verdiği pozları da Instagram'dan paylaşmıştı.

        Ünlü şarkıcı, gönderilerine, "Önden bakınca haydi yine ben gibiyim de... Yandan" notunu düşmüştü. Kemer'in belirginleşen karnı da dikkatlerden kaçmamıştı.

        6
        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ