Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hitit Üniversitesi 6 ayrı programa ilk defa öğrenci almak için YÖK’e başvurdu.

        Üniversite’den yapılan açıklamaya göre, üniversite bünyesindeki Mühendislik Fakültesi’ne lisans düzeyinde; Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu ve İskilip Meslek Yüksekokulu’ne ise ön lisans düzeyinde olmak üzere toplam 6 programa 20192020 Eğitim Öğretim yılından itibaren ilk defa öğrenci alımı için YÖK’e teklif yapıldı.

        YÖK’ün onaylaması haline bu programlara ilk öğrenci alımı gerçekleşecek. Üniversitenni 2019YKS Sınavı ile ilk defa öğrenci alımının yapılmasına yönelik teklif edilen birim ve programlarımıza ilişkin bilgiler şöyle; Endüstri Mühendisliği, Laboratuvar Teknolojisi, Sosyal Hizmetler, Tıbbi Laboratuvar Teknikeri, Endüstri Ürünleri Tasarımı, İlk ve Acil Yardım.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler