Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Dedektifler 'Baba'nın peşinde!

        Enis Yıldırım'ın haberine göre; Trabzon’da sokak ortasında işlenen cinayetin sorumlusu olduğu iddia edilen dede ve torun polis tarafından her yerde aranıyor.

        KAMERA DEDE TORUNU ELE VERDİ

        Trabzon’un Değirmendere Mahallesi Çarşıiçi Sokak’ta önceki akşam aracının içerisinde kafasından vurularak öldürülen Bekar Taşkın’ın (46) katili olduğu iddiasıyla N.T. ve N.T. adlı dede torunun arandığı öğrenildi. Cinayet masası dedektifleri, cinayetin işlendiği sokaktaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görgü tanıklarının ifadesi alan dedektifler, 25 EC 243 plakalı aracın içerisindeki Bekar Taşkın’a ateş eden kişinin N.T. adlı torun olduğunu ve cinayet şüphelisinin yanında ise dedesi N.T.’nin bulunduğunu belirledi.

        BABA KIZININ İNTİKAMINI MI ALDI?

        Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri, sokak ortasında işlenen cinayetin ardındaki sırrı kısa sürede çözdü. 4 Ağustos 2018 tarihinde Emine Taşkın, eşi Bekar Taşkın ile ilişkisi olduğunu belirlediği Gülsün Taşkın’ı sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Bekar Taşkın’ın kızıyla yasak aşk yaşadığını öğrenen baba N.T. torunuyla birlikte kızını intikamını almak için harekete geçti. Baba N.T. torunuyla birlikte Bekar Taşkın’ın peşine düştü. Cinayetin ardından kayıplara karışan Bekar Taşkın’ı bulan dede ve torunun infazı gerçekleştirdiği belirlendi.

        DEDE VE TORUN KAYIPLARA KARIŞTI

        Güvenlik kameralarına yakalanan de ve torun sırra kadem bastı. Olay yerinden kaçan dede ve torunun yakalanması için tüm şehirde alarma geçildi. Bu arada Adlı Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’nda yapılan otopside merminin Bekar Taşkın’a kafasına girdiği ve çıktığı belirlendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ