Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Defne Samyeli'yi sinirlendiren Umut Evirgen sorusu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Defne Samyeli, önceki gün Nişantaşı'nda annesi Sendegül Samyeli ile birlikte hastane çıkışı objektiflere takıldı.

        2

        Geçtiğimiz günlerde işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Tuba Büyüküstün, yollarını ayırmıştı. Bunun üzerine Evirgen ile adı aşk dedikodularına karışan Defne Samyeli, muhabirlerin "Tuba Hanım'ın Umut Bey'den ayrılma sebebi siz misiniz?" sorusuna sinirlenerek şu şekilde cevap verdi:

        3

        "ÇOK AYIP!"

        Benimle ilgili sorular soracaksanız duracağım? Devam edelim, şimdi bunlar ne alaka? Benim dışımdakileri soracaksanız anlaşma bozuluyor. Çok ayıp! Sizlere böyle soruları yakıştıramıyorum. Anneciğim gelir misin? Buradan hemen gidelim. Dünyanın gündemi değişti, sizin gündeminiz değişmedi. Aşkolsun annem yanımdayken sizinle şurada durmuş konuşurken, sorduğunuz sorulara bakın.

        4

        Komedyen Cem Yılmaz ile bir süre aşk yaşayan Samyeli, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Yılmaz, daha sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı.

        Defne Samyeli, ilerleyen zamanlarda konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

        5

        "ÇOK TRAVMALAR YAŞADIM"

        'Açıklama' gibi büyük laflar etmeyelim. Benim birkaç söz borcum var. O da siz basına... Ben asılsız haberlerden dolayı çok tramvalar yaşadım. O yüzden ön yargılarım var.

        6

        Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler.

        7

        "BİLMİYORMUŞUM, GÖREMEMİŞİM"

        Ben bilmiyormuşum. Görememişim. Hiç ihtimal vermedim ve hiç konduramadım. Beni lütfen mazur görün. Size haksızlık etmişim. Daha fazlasını söyleyemem. Hiç yakışık olmaz. Bana yakışmaz. Siz neler yaşıyorsanız, ben de onları yaşıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ