Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesi Denizli’nin ilçelerinin AK Parti ve ‘Cumhur İttifakı’ adaylarını açıkladı.

        AK Parti, EGS Kongre ve Fuaye Alanında gerçekleştirilen törenle 31 Mart yerel seçimleri adaylarını açıkladı. Kurtulmuş’un açıkladığı ilçeler ve isimler şunlar oldu:

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, PamukkaleAvni Örki, MerkezefendiMuhammed Subaşıoğlu, HonazTurgut Devecioğlu, SarayköyAhmet Necati Özbaş, BuldanMustafa Fahri Şevik (Cumhur İttifakı), BozkurtHamdi Cin, GüneyHalil Ayhan, ÇardakHüsnü Yılmaz, ÇalFethi Akcan (Cumhur İttifakı), ÇivrilNiyazi Vural, ÇameliCengiz Aslan, BaklanYusuf Gülsever, BekilliMustafa Çoban, Babadağ Salim Demirezen, BeyağaçMustafa Akçay, AcıpayamHulusi Şevkan, SerinhisarŞeref Turhan, KaleMehmet Salih Sağınç, TavasHüseyin İnanlık

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler