Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde horoz dövüştüren 2 kişiye toplam 9 bin 552 lira para cezası kesildi. Dövüş sırasında yaralandığı tespit edilen 2 horoz, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesine teslim edildi.

        İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akköy Mahallesi'ndeki bir evde horoz dövüşü yaptırıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Belirlenen eve operasyon düzenleyen jandarma, A.K. ve S.Ç.'yi kaçmaya çalışırken yakaladı. A.K. ve S.Ç.'ye Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan toplam 9 bin 552 lira ceza kesildi. Evde bulunan ve dövüş sırasında yaralandığı belirlenen 2 horoza el konulup, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi´ne teslim edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Denizli Deniz TOKAT

        2021-04-21 15:44:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler