Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu mezun oldu - Magazin haberleri
        1

        16 yıllık evliliklerini 2011'de noktalayan Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızı Derin Talu, liseden mezun oldu.

        2

        Mezuniyet töreni öncesindeki fotoğraflarını sosyal medyadan yayınlayan 17 yaşındaki Talu'ya tebrik mesajları geldi. Samyeli ise Derin'in paylaşımına kalp ve alkış emojileri ekleyerek, kızını tebrik etti.

        3

        Talu, geçtiğimiz şubat ayında mezuniyet fotoğrafı çektirmişti.

        4

        Koronavirüs salgını kısıtlamalarının hafifletilmesinin ardından mezuniyet törenleri de pandemi tedbirleriyle yapılmaya başlandı. Pek çok ünlü isim, çocuklarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

        ÖZLEM YILDIZ OĞLU DEMİR

        Sekiz yıllık evliliklerini 2013 yılında sonlandıran Özlem Yıldız ile Sinan Serter, önceki gün büyük bir gurur yaşadı. İkilinin oğlu Demir, ortaokuldan mezun oldu.

        5

        Oğlunun mezuniyet fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan ünlü sunucu, duygularını şu sözlerle dile getirdi: Gözyaşım pıt... Sen ne zaman büyüdün küçük adamım? Nereden başlasam, nasıl tarif etsem bilemediğim bir duygu bu... Hem ağlayıp hem gurur duymak hem de çok mutlu olmak... Canım oğlum nice diplomalara...

        Özlem Yıldız'ın kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören paylaşımlarına tebrik mesajları yağdı.

        6

        BERNA LAÇİN VE KIZI ADA

        Ünlü oyuncu Berna Laçin'in kızı Ada Lycée Notre-Dame de Sion lisesinden mezun oldu. Laçin kızıyla yer aldığı fotoğrafına, "Mezunumuuuuz var ama cübbeyi ben giydim. Çok yorgunum çok mutluyum, sevincimi şöyle bir paylaşayım." notunu düştü.

        7

        BÜLENT SERTTAŞ VE KIZI MİRAY

        Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş (56), geçtiğimiz gün büyük bir gurur yaşadı. Serttaş'ın kızı Miray, liseden mezun oldu. Kızının mezuniyet törenine katılan Serttaş, Instagram hesabı üzerinden duygularını ifade etti. Ünlü şarkıcı, "Canımın yarısı Miray'ım... Okul hayatında aldığın iftihar, takdir ve onur belgeleri, tüm yaşamın boyunca seninle birlikte olsun kızım... Seni seviyorum." mesajını paylaştı.

        8

        VOLKAN KONAK VE KIZI ŞİMAL

        Türk Halk Müziği'nin usta ismi Volkan Konak'ın kızı Şimal, ABD'de bulunan Suffolk Üniversitesi'nin İşletme Bölümü'nü bitirdi. Kızının mezuniyet törenine katılan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden duygularını dile getirdi. Konak, "Biricik kızım... Yolun açık olsun. Alnında taşıdığın cesur uygarlık ışığı rehberin olsun" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ