Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dilan Çiçek Deniz imaj değiştirdi
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Dilan Çiçek Deniz, dün akşam yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile birlikte Etiler'de objektiflere yansıdı.

        2

        SAÇLARINI BOYATTI

        Saçlarını sarıya boyatarak imaj değişikliğine giden Deniz, konuyla ilgili "Yeni bir sinema filmine başlıyorum. Rolüme uygun imajı yapmak için bu değişikliğe gittim." ifadelerini kullandı.

        3

        "ORJİNAL DEĞİL!"

        Film hakkında detay vermeyen 26 yaşındaki oyuncu, üzerindeki kürkün gerçek olup olmadığı sorulması üzerine, "Kesinlikle orjinal değil!" yanıtını verdi.

        4

        EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

        Öte yandan Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson'dan geçen ay sürpriz bir evlilik teklifi almıştı. Deniz, sevgilisine Boğaz Köprüsü'nde "Evet" yanıtını vermişti.

        5

        "HALA ŞOKTAYIM!"

        Evlilik teklifi sonrası Arnavutköy'deki bir mekanda kutlama yemeği gerçekleştiren çiftten oyuncu, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış." şeklinde konuşmuştu.

        6

        "KAYINPEDER!"

        Daha sonra ile İzlanda'ya gidip, Thor Saevarsson'ın ailesiyle tanışan Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinin babasıyla birlikte çekildiği fotoğrafı, "Hanımlar, beyler; kayınpeder!" notuyla yayınlamıştı.

        7

        SÜRPRİZ AŞK

        Dilan Çiçek Deniz, yaklaşık 8 ay birliktelik yaşadığı Alihan Aloğlu ile ayrılık kararı almıştı. Biten ilişkisinin ardından ünlü oyuncunun, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

        8

        Bir derginin özel davetlisi olarak soluğu Bodrum'da alan çift, öpüşürken görüntülenmişti.

        9

        Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz aylarda da sevgilisi Thor Saevarsson ile birlikte kaldıkları otelin plajında objektiflere takılmıştı.

        10

        Bir süre sevgilisiyle denizde yüzen ünlü oyuncu, daha sonra güneşlenmek için şezlonguna doğru ilerlemişti. Denizden sevgilisinden önce çıkan oyuncunun o esnada Thor Saevarsson'a aşk dolu bakışı dikkat çekmişti.

        11

        ÜÇ ÇOCUK BABASI

        37 yaşındaki İzlandalı yönetmenin ayrıldığı eşinden üç çocuğu var. Saevarsson, hem reklam filmi çalışmaları hem de Dilan Çiçek Deniz’le görüşmek için son dönemde sık sık Türkiye’ye geliyor.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ