Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dilan Çiçek Deniz'in düğün telaşı: Gelinlik provası yapacağım!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Bebek'teki bir mekanda nikah masasına oturmaya hazırlandığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile birlikte yemek yedi. Dışarıda kendisini bekleyen gazetecileri gören Deniz, masadan kalkarak, muhabirlerle sohbet etti.

        2

        "YENİ HALİMİ SEVEN DE VAR SEVMEYEN DE..."

        Gazetecilerin, "Saçlarınız yine değişmiş..." sözlerinin üzerine Dilan Çiçek Deniz, "Evet, yeni proje için. Beğendiniz mi?" diye sordu.

        Olumlu yanıt alınca teşekkür etmeyi ihmal etmeyen ünlü oyuncu, "Yeni halimi seven de var, sevmeyen de var. Pazar günü başlıyorum yeni projeye hayırlısı ile... Şimdi bir şey söylemeyeyim." şeklinde konuştu.

        3

        "GELİNLİK PROVASI YAPACAĞIM"

        Yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'a 2 ay önce Boğaz Köprüsü'nde "Evet" yanıtını veren Deniz, "Düğün ne zaman olacak?" sorusuna ise, "Bugün sonunda birkaç planlama yaptık. Birkaç ay içerisinde ama iş duruma da bağlı birkaç gelinlik provası yapacağım. Çok heyecanlıyım." yanıtını verdi.

        4

        "UMARIM DAHA EŞİT BİR DÜNYADA YAŞARIZ"

        Ünlü isim, basın mensuplarının, "Erkek oyuncular, kadın oyunculardan fazla ücret alıyor. Bu konuda ne düşüyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

        Bu sadece bizim sektörde değil, dünyanın her yerinde olan bir şey. O yüzden bir şekilde kırarız. Bir yerde bir makale okudum; kadın ve erkeğin eşit olması için 150 yıl geçmesi gerektiğini okumuştum. Umarım o kadar beklememize gerek kalmaz. Dediğim gibi; bu bize özel değil, bu dünyanın her sektöründe... Umarım daha eşit bir dünyada yaşarız.

        5

        "DÜĞÜNLE İLGİLİ ÇOK HAYALİM YOKMUŞ!"

        Dilan Çiçek Deniz, birkaç gün önce Thor Saevarsson ile ilişkisi hakkında, "Her şey çok iyi gidiyor. Onun da kendi işleri var. Umarım ileriki bir zamanda birlikte bir projede yer alırız." ifadelerini kullanmıştı.

        Deniz, basın mensuplarının, "Düğününüzle alakalı hayalleriniz var mı? Nasıl olacak?" sorularına ise, "Galiba o kadar çok yokmuş... Henüz hiçbir şey planlayamadık. Umarım yakında her şeyi planlayacağız. Şu an için hiçbir şey yok." cevabını vermişti.

        6

        KARI-KOCA OLDULAR!

        Öte yandan Yıldız Teknik Üniversitesi'nin düzenlediği ödül törenine katılan Dilan Çiçek Deniz, geceden fotoğrafları Instagram hesabından paylaşmıştı. Deniz'e sevgilisinden yorum gecikmemişti. Saevarsson, ünlü oyuncuya, "Karım..." diyerek, seslenmişti. Ünlü oyuncu ise nikah masasına oturmaya hazırlandığı Thor Saevarsson'a, "Kocam..." yanıtını vermişti.

        7

        "EVET' DEDİM!"

        Evlilik teklifi sonrası mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Dilan Çiçek Deniz, bu fotoğrafına, "Evet' dedim!" notunu düşmüştü. Takipçileri ise Deniz'in tektaşını sergilediği gönderiye, "Mutluluklar!" yorumları yağdırmıştı.

        8

        "HALA ŞOKTAYIM!"

        Ardından Arnavutköy'deki bir mekanda kutlama yemeği gerçekleştiren çiftten Deniz, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış." şeklinde konuşmuştu.

        9

        DİLAN AİLEYE GİRDİ

        "Evlilik tarihi henüz belli değil. Zaten belli olursa siz öğrenirsiniz." açıklamasını yapan ikili, daha sonra yeni yılı İzlanda'da karşılama kararı almıştı. Soluğu sevgilisinin memleketinde alan Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson'ın ailesiyle tanışmayı da ihmal etmemişti.

        10

        "KAYINPEDER!"

        Thor Saevarsson'ın babasıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, gönderisinde, "Hanımlar, beyler; kayınpeder..." notunu düşmüştü. Deniz'in bir hayli neşeli olduğu da dikkatlerden kaçmamıştı.

        11

        26 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinin kardeşiyle de poz vermişti.

        12

        SÜRPRİZ AŞK

        Dilan Çiçek Deniz (26), yaklaşık 8 ay birliktelik yaşadığı Alihan Aloğlu ile ayrılık kararı almıştı. Biten ilişkisinin ardından ünlü oyuncunun, İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

        13

        Ayrıca 37 yaşındaki İzlandalı yönetmenin ayrıldığı eşinden üç çocuğu var. Saevarsson, hem reklam filmi çalışmaları hem de Dilan Çiçek Deniz’le görüşmek için son dönemde sık sık Türkiye’ye geliyor.

        14

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ