Diyarbakır'da ev yangını; 2 yaşındaki Sultan kurtarılamadı (2)
AĞIRYARALANAN SULTAN, KURTARILAMADIDiyarbakır'ın Bismil ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde 3 katlı bir binanın son katında çıkan yangında yaralanan 4 kişiden Sultan Yurt (2) isimli kız çocuğu, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
AĞIRYARALANAN SULTAN, KURTARILAMADI
Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Dumlupınar Mahallesi’nde 3 katlı bir binanın son katında çıkan yangında yaralanan 4 kişiden Sultan Yurt (2) isimli kız çocuğu, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Sultan’ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR,
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.