Bakan Yerlikaya: Hiç kimse polisimize, 'düşman' deme alçaklığına cüret edemez (3)
VALİLİĞİZİYARET ETTİİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret ederek Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı, kentte yürütülen çalışmalara ilişkin Vali Murat Zorluoğlu'dan bilgi aldı.
Giriş: 20.10.2025 - 16:49 Güncelleme:
VALİLİĞİZİYARET ETTİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret ederek Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı, kentte yürütülen çalışmalara ilişkin Vali Murat Zorluoğlu’dan bilgi aldı. Bakan Yerlikaya'ya AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz ve Suna Kepolu Ataman ile AK Parti İl Başkanı Ömer İler ve MHP İl Başkanı Miktat Arslan eşlik etti.
Seyfettin EKEN/ DİYARBAKIR,
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Günün Önemli Manşetleri