Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da Genç Memur- Sen Diyarbakır Şubesi, lise ve ortaokullar arası "Gazze Kardeşlik Futbol Turnuvası" düzenledi.

        Memur-Sen Şubesinden yapılan açıklamaya göre, düzenlenen turnuvaya ortaokul ve lise düzeyinde okullardan katılım sağlandı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Memur Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, okullar arası gerçekleştirdikleri turnuvanın Gazze temalı olmasının önemine değindi.

        Memur Sen olarak farklı etkinlikler gerçekleştirdiklerini ve bu etkinliklerin ana temasının Gazze'deki masumların yaşadığı acılar olduğunu belirten Tekdemir, turnuvaya katılan herkese başarı diledi.

        Genç Memur-Sen İl Başkanı Ercan Dervişoğlu da okullar arası gerçekleştirdikleri turnuvanın öğrencilerin birbirlerini tanımaları, kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi açısından önemli olduğunu ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler