Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Doğu Demirkol ile Farah Zeynep Abdullah ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        Farah Zeynep Abdullah, meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar'dan ayrıldıktan sonra, komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

        2

        Geçtiğimiz yıl Kasım ayında gittikleri ABD'deki film festivalinde birliktelikleri başlayan çiftin yollarının ayrıldığı öne sürülmüştü.

        3

        Fakat ikili, Doğu Demirkol'un dün akşam başlayan dizisinin galasında görüntülendi. Araları oldukça iyi görünen çift, zaman zaman kahkahalara boğuldu.

        4

        Geçtiğimiz günlerde bir tiyatro oyunu çıkışı görüntülenen Ahmet Rıfat Şungar'a, eski sevgilisi Farah Zeynep Abdullah'ın arkadaşı Doğu Demirkol ile aşk yaşadığı sorulmuştu. Oyuncu sürpriz aşk için, "Şimdi onların güzel bir ilişkisi var. İnsanların mutluluğu üzerine konuşmak istemiyorum" demişti.

        5

        Demirkol, Türkiye'nin yanısıra yurt dışındaki stand up gösterileri ve 'Ölümlü Dünya'daki 'Zafer' karakteriyle yeni nesil komedyenler arasında özel bir konum edindi.

        Demirkol, Nuri Bilge Ceylan'ın 'Ahlat Ağacı' ile her türün oyuncusu olduğunu gözler önüne serdi.

        6

        Ahmet Rıfat Şungar ile Doğu Demirkol 'Ahlat ağacı' filminde birlikte rol almıştı... Filmde Doğu Demirkol, Ahmet Rıfat Şungar'in kız arkadaşını elinden alıyordu. İkili daha sonra kavga ediyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ