Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dövme bağımlısı adam vücudunun her yerini siyaha boyadı

        İngiltere'nin Brighton kentinde yaşayan Eli Ink, 10 yıl içinde şaşırtıcı bir dönüşüm geçirdi. Dövme bağımlısı 27 yaşındakiadam, vücudunun ve yüzünün her yerini siyaha boyadı.

        İngiltere'nin çok okunan gazetelerinden The Sun ve Daily Mail dövmeci Eli Ink'i gündeme getirdi. 10 yıl önce bahçıvanlık yaparak geçimini sağlayan genç adam, 17 yaşında dövmeye merak saldı.

        Dövme sanatçılarından eğitim alan ve onların yanında çırak olarak çalışan Eli Ink, dövmeye olan merakını abarttı.Öyle ki Eli Ink, 10 yıl içerisinde vücudunun bazı noktalarını siyaha boyamaya başladı.

        REKLAM

        Başta kolu ve bacaklarıyla başlayan bu siyah dövme merakı zaman içinde gelişti ve gövdesiyle birlikte yüzünü de kalıcı olarak boyadı. Dövme bağımlısı, bununla da yetinmeyipgöz bebeklerini bile kalıcı dövmeyle kararttı.

        Dövmeye bağımlı olduğunu söyleyen Ink, "Derimi simsiyah yapmak için bazı noktaları tekrar boyuyorum. Bence kimse benim neden böyle yaptığımı anlayamaz. O yüzden çok da detaylı anlatmıyorum. Bana en çok ilham veren sanatçı Picasso. Onun soyut tasarımlarına bayılıyorum ve vücudumun da Picaso'nun soyut karakterleri gibi olmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

        Yolda onu görenlerin şaşkınlık geçirdiğini söyleyen Ink, bu halde mutlu olduğunu ve başkalarının düşüncelerini umursamadığını dile getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ