Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Obama kötü twetleri okudu: Birader kaldırabiliyor musun?

        ABD’de yayınlanan bir televizyon programına katılan ABD Başkanı Obama, hakkında ‘kötü tweet’ atan Cumhuriyetçi başkan adayı Trump’a karşılık verdi.

        Siz bir de Senatörlerin hakkımda söylediklerini duyun ABD Başkanı Barack Obama, ABC’de yayınlanan Jimmy Kimmel Show’a konuk oldu.

        Programda, son dönemece girilen başkanlık yarışına dair açıklamalar yapan Obama, Kimmel’in “(Cumhuriyetçi Parti başkan adayı) Donald Trump, izlerken gerçekten güldüğünüz oldu mu?” sorusunu, çoğu zaman güldüğünü söyleyerek yanıtladı.

        "BARACK OBAMA, BİRADER, KALDIRABİLİYOR MUSUN?"

        Obama, programın geleneğine uyarak hakkında yazılan olumsuz Twitter paylaşımlarını okumak için de eline telefonu aldı. Kendisi için özel olarak hazırlanan ‘Kötü tweet’ler: Obama versiyonu 2’de, aralarında kendisini ‘ABD başkanlarının Nickelback’i’ olarak tanımlayan ‘acımasız’ paylaşımların da olduğu tweet’leri okuyan Obama, hakkında yazılan “Barack Obama, birader, kaldırabiliyor musun?” mesajına karşılık “Küba purosuna uygulanan yasağı kaldırdım, bu da bir şeydir” yanıtını verdi.

        Obama’nın okuduğu bir diğer ‘kötü tweet’te ise Cumhuriyetçi başkan adayı Trump’ın imzası vardı. Trump’ın “Başkan Obama muhtemelen Birleşik Devletler tarihindeki en kötü başkan olarak görevden ayrılacak” mesajına “En azından ben başkan olarak görevden ayrılacağım” karşılığını veren Obama, ardından da Beyaz Saray Muhabirleri Derneği'nin geleneksel yemeğinde yaptığı ‘Kobe Bryant vari’ mikrofon bırakmasını akıllara getiren şekilde telefonu yere attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ