Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem e- Okul ne zaman kapanacak? 2023 VBS e- Okul sistemi öğretmenlere 1.dönem not girişi ve devamsızlık girişi kapandı mı, hangi gün kapanacak?
        1

        Yarıyıl tatili için geri sayım başlarken, milyonlarca öğrencide karne heyecanı yaşanıyor. Okulların kapanmasına, sömestir tatilinin başlamasına az bir süre kala, devamsızlık ve not bilgilerinin girildiği e- Okul sisteminin ne zaman kapanacağı merak konusu oldu. Peki, "e- Okul ne zaman kapanacak? 2022-2023 VBS ile e- Okul 1.dönem not girişi kapandı mı?" İşte Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) ile e-Okul not girişinin kapanacağı tarihe ilişkin tüm ayrıntılar...

        2

        E-OKUL NE ZAMAN KAPANACAK?

        Dönem sonlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle girişlerde aksaklıklar yaşanabilmekte, bu durum ise öğrenciler tarafından E-Okul VBS'nin kapatıldığı şeklinde yorumlanmaktadır. E-Okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olmaya devam edecek.

        E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        Öğrenciler tarafından karneler için not girişinin tamamlanmasını nitelemek için kullanılan E-Okul ekranın kapanması ise artık gerçekleşmemektedir. Karne gününe kadar E Okul ekranı açık kalmaktadır. Ancak öğretmenlere not girişlerinin karnelerin veriliş tarihinden birkaç gün önce kapatılması bekleniyor.

        E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        4

        E-OKUL GİRİŞ EKRANI SINAV SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEME EKRANI

        E-Okul girişi ile not bilgilerinizi menüdeki "Not Bilgisi" bölümüne tıklayarak öğrenebilirsiniz. E Okul üzerinden sınav tarihler, haftalık ders programı, devamsızlık bilgisi görüntüleme de mümkün oluyor.

        E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        5

        E-OKUL ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

        E Okul veli bilgilendirme sistemi, öğrenciler için kritik bir önem arz etmeye devam ediyor. Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin uğrak noktası olan E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, yeni dönemin başlamasıyla birlikte eğitim dünyasının yeniden gündemindeki konu oldu.

        E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        6

        Öğrenciler hakkında bütün bilgilerin var olduğu bu sistem, eğitim alanında büyük şeffaflık sağlarken bilgilerin erişim kolaylığı açısından da işleri oldukça kolaylaştıran bir yöntem haline geldi.Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

        E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        7

        E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Not Bilgisi" seçeneğine tıklayın. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılan pencerede öğrencinin not bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.

        E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ