Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam KTHY yolcuları ne olacak? - AIRPORT Haberleri

        Kıbrıs Türk Hava Yolları'ndan (KTHY) önceden bilet alan yolcuların mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalar sürüyor.

        KTHY Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, KKTC'ye sefer yapan diğer havayolu şirketleri ile yolcuların taşınabilmesi için girişimlerin sürdüğü, gelişmelerin gün içinde internet, çağrı merkezi ve basından izlenmesi istendi.

        Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün dünkü yazısına istinaden Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın uçuşlarının ikinci bir karara kadar askıya alındığı anımsatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        ''Bugün itibarıyla şirketimizden önceden bilet almış ve seyahat edecek olan yolcularımızın mağduriyetlerini gidermek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu bağlamda Kıbrıs'a sefer yapan diğer havayolu şirketleri ile yolcularımızın taşınabilmesi için girişimlerimiz sürmektedir.

        KTHY ile seyahat edecek olan yolcularımıza, seyahat acentelerimize ve ilgili tüm kurumlarına, son gelişmeleri web sayfamızdan (www.kthy.net), çağrı merkezimizden (0216 444 5849) ve yerel basınımızdan gün içerisinde takip etmesi önerilmektedir.

        İçinde bulunduğumuz bu olumsuz durumdan en kısa sürede çıkacağımıza ve 36 yıldır halkımız, yolcularımız ve turistlerimize vermiş olduğumuz güvenli uçuş hizmetlerinin devam ettirileceğine kuşku duyulmamasını rica eder, mağdur olan tüm kesimlerden özür dileriz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ