Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Borsa Beşiktaş hisselerinde büyük yükseliş - Borsa Haberleri

        HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

        Ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Beşiktaş, bu gün yatırımcısına borsada da kazandırdı. Geçtğimiz hafta sonu Çaykur Rizespor'u 2-1'le geçen Beşiktaş haftanın ilk gününde yatırımcısına yüzde 10 kar ettirdi.

        BEŞİKTAŞ'IN HİSSE HAREKETLERİ İÇİN TIKLAYIN

        İşlem hacmi ile de desteklenen bu artış ile Beşiktaş'ın son 3 aydaki getirisi yüzde 100'e yaklaştı. Uzmanlar Beşiktaş hisselerinde bugün artışa ilişkin bir neden bulamazken, güne 4,20 liradan başlayan BJKAS hisse fiyatı saat 15:20 itibarıyla 4,62 lira seviyelerine kadar çıktı.

        GEÇTİĞİMİZ HAFTA KAYIPLARDAYDI

        Beşiktaş hisseleri geçtiğimiz hafta ise 4,80'in üzerinde başladığı haftayı 4,20 seviyelerie kadar gerileyerek kapatmıştı.Siyah beyazlı kulübün yatırımcıları böylece geçtiğimiz haftaki kayıplarının büyük br kısmını bir günde telafi etmiş oldu.

        RAKİPLERDEĞER KAYBEDİYOR

        Spor hisselerinde genelde görmeye alışık olduğumuz toplu hareket bu kez görülmedi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10'a yakın artış yaşanırken, ezeli rakipleri Fenerbahçe'de yüzde 1,62, Galatasaray'da ise 0,86'lık kayıplar yaşanıyor.

        Trabzonspor hisseleri ise yüzde 2,33 primli el değiştiriyor.

        FENERHAHÇE'NİN HİSSE HAREKETLERİ İÇİN TIKLAYIN GALATASARAY'IN HİSSE HAREKETLERİ İÇİN TIKLAYIN TRABZONSPOR'UN HİSSE HAREKETLERİ İÇİN TIKLAYIN
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ