Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Zenginler kulübü Soho'da - Makro Ekonomi Haberleri

        Quintessentially Soho, üç ay boyunca ilham verici birçok etkinlik ve partiye ev sahipliği yapacak. Bu etkinliklerden ve bu özel pop-up kulübünün üyelik bedellerinden elde edilecek tüm gelir, The House of St Barnabas ve Ouintessentially Foundation'ın desteklediği diğer tüm hayır kurumlarına bağışlanacak.

        İngiliz tasarımcı Russell Sage'in orijinal ihtişamına sadık kalarak restore ettiği the House of St Barnabas, Ouintessentially Soho ile birlikte zarif ve özgün bir çehreye büründü. Ouintessentially Soho, Birleşik Krallık'ın önde gelen tasanmcılannın da destek ve bağışlarıyla, Londra'nın en ilgi çeken mekanı olmanın yanında, tarihteki göz alıcı yerini de pekiştirmiş oldu.

        Ouintessentially Soho açılış partisinin konukları arasında; Ben Elliot, Russell Sage, Poppy Delevingne, Tom Parker-Bowles, Marc Ouinn, Gavin Turk, Stepnen VVebster, Amy Molyneaux ve Percy Parker gibi projeye destek veren Londra'nın en nüfuzlu kişileri de vardı. Drag Oueen Jonny Woo ve arkadaşlarının performansları tüm davetlilerin ilgisini topladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Dan Lywood ve Ben Bridgewater müzikleriyle dinamizmin düzeyini artırdı. Moet & Chandon ve Dom Perignon şampanya tadımıyla başlayan gece, Russian Rose Martini, Smirnoff Black, Tiny Ten Fizz, Tanqueray no 10 tadımları ve birbirinden lezzetli kokteyl ve fingerfood'larla devam etti.

        Ouintessentially'nin kurucu ortaklarından Ben Elliot, Londra'nın cazibe merkezi haline gelen Ouintessentially Soho ile ilgili şunları söyledi: "Ouintessentially Soho; misafirlerinin yemek ve içkilerinden oldukça keyif alacakları, Russell Sage'in görkemli dokunuşlarıyla hayat bulan, etkinlik serileri ve cool partileriyle eşsiz bir mekan olmakla kalmayıp tamamen hayır kurumlarına gelir sağlama amacıyla kapılarını açtı. Bu, Londra için gerçek bir ilk ve sosyal ı çevreleri birleştiren büyük bir cemiyet projesi."

        Ouintessentially Soho'nun diğer VIP üye ve destekçileri arasında; Sophie Dahi, Jamie Cullum, Mick Jagger, Daisy İ Lowe, Bear Grylls, Piers Morgan, Natalie Massenet, Marcus I Wareing, Mariella Frostrup, Sir Tom Hunter, Eddie & Sam Hart ve Simon Ruben gibi isimler bulunuyor.

        &Mag

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ