Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Almanya'da dev THY reklamı - Makro Ekonomi Haberleri

        Almanya'nın başkenti Berlin'deki tarihi Charlottenburg Kapısı'na, THY'nin Almanya'dan sefer başlatmasının 50. yılı vesilesiyle büyük bir THY reklamı asıldı.

        Berlin'in en işlek ana caddesi "17. Juni" (17 Haziran) üzerinde bulunan ve restorasyon çalışmalarının sürdürüldüğü tarihi kapıya asılan reklamda, "Globaly Yours - Turkish Airlines" adlı yazıyla THY'nin reklam filminde oynayan Amerikalı film yıldızı Kevin Costner'ın fotoğrafı yer alıyor.

        Reklamda ayrıca Almanca olarak, "Dünya çapında 150'den fazla hedefi keşfedin" sloganı bulunuyor.

        THY Berlin Şube Müdürü Mehmet Kızılkaya, yaptığı açıklamada, THY'nin küresel marka olma hedefi peşinde olduğunu belirterek, "Restorasyonu 3 yıldır devam eden ve Mayıs ayında açılacak olan tarihi kapının yeni imajımızla 1 ay boyunca giydirilmesi, THY'nin tanıtımı açısından iyi bir fırsat olarak değerlendirilmiştir" dedi.

        Almanya'da 9 noktadan İstanbul üzerinden dünyadaki 150 noktaya ulaşım imkanı sunan THY'nin büyümeye ve hizmet kalitesini artırmaya devam ettiğini ifade eden Kızılkaya, Berlin'den de sefer sayısını artıracaklarını, yaz döneminde pazartesi günleri 2, diğer günler 3 kez İstanbul'a sefer düzenleneceğini söyledi.

        Berlin'de 10-14 Mart'ta düzenlenecek Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'na (ITB) da katılacaklarını hatırlatan Kızılkaya, vatandaşlara, burada kuracakları Boeing-777 tipi yolcu uçağı simülatörünü ziyaret etmeleri çağrısında da bulundu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ