Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Vodafone'dan Facebook'a özel cep telefonu - Teknoloji Haberleri

        Vodafone, Türkiye’nin ilk bu düzeyde Facebook entegrasyonu sunan cep telefonu Vodafone 555 ile sosyal ağ meraklısı gençleri keyifli bir Facebook deneyimine davet ediyor.

        Küresel güç ve deneyimini kullanarak Türkiye pazarına yönelik yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye odaklanan Vodafone, Türkiye’nin ilk bu düzeyde Facebook entegrasyonu sunan cep telefonu Vodafone 555 ile gençlere, bilgisayarlarındaki Facebook deneyimini birebir cep telefonları üzerinden yaşamayı vaat ediyor.

        Koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı stratejisi doğrultusunda abonelerinin hayatını kolaylaştıracak yenilikleri onlara en uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, Vodafone 555 ile gençlere 7/24 Facebook iletişiminin keyfini çıkarma fırsatı sağlıyor. Facebook kullanıcısı gençlerin yüzünü güldürecek pek çok ayrıcalıklı fırsatı bir araya getiren Vodafone 555, Türkiye’deki gençlerin de Facebook kullanım alışkanlıkları göz önünde bulundurularak, onların ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış olmasıyla GSM sektöründe bir ilke imza atıyor.

        Vodafone 555 ile sınırsız Facebook deneyimi

        Facebook deneyimini cep telefonuyla entregre şekilde sunan Vodafone 555, gençlik alt markası Vodafone FreeZone çatısı altında 229 TL’ye satışa sunulacak. Gençler, Vodafone 555 ile ücretsiz Facebook deneyimini Vodafone farkıyla özgürce yaşayabilecek. Vodafone 555’in Facebook entegre yazılımıyla gençler; çektikleri fotoğrafları Facebook’ta arkadaşlarıyla paylaşabilecek, Facebook mesajlarını kontrol edebilecek, istedikleri videoları görüntüleyip durum güncellemesi yapabilecek; kısacası arkadaşlarıyla sınırsız Facebook iletişiminin keyfine varabilecek.

        Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bugün mobil internet, dünya genelinde tüm Vodafone müşterilerinin hayatında son derece önemli bir rol oynuyor. Facebook ise, özellikle gençlerimiz için mobil internet deneyiminin son derece önemli bir parçasını oluşturuyor. Biz de Vodafone olarak Facebook ile böyle bir işbirliğine imza atarak gençlerimizin hayatına dokunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Son derece basit bir kullanıma sahip, bir o kadar da işlevsel bir cihaz olan Vodafone 555 ile gençlerimiz, bilgisayarlarındaki Facebook deneyimini birebir cep telefonları üzerinden ücretsiz olarak yaşayabilecek. Gençlerin internet kullanımında son derece önemli bir yer teşkil eden Facebook’u, onlar için bir diğer vazgeçilmez olan cep telefonları ile entegre şekilde sunuyor olmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

        Facebook’un tüm mobil telefonları sosyal hale getirmeyi amaçladığını ve bu çerçevede Vodafone’un, Facebook deneyimini uygun fiyatlı bir mobil telefon ile birleştirerek bu hedefi bir adım ileri taşıdığını belirten Facebook EMEA Başkan Yardımcısı Joanna Shields ise şu sözleri sarf etti: “Vodafone’un bu telefonu Türkiye’de gençlerle buluşturacak olmasından dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki süreçte de Vodafone ile farklı işbirliklerinde bir araya gelerek, mobil internet ve sosyal medya deneyimini entegre şekilde dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarımıza sunuyor olmayı arzu ediyoruz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ