Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÇIKLAMA | Tunceli, Elazığ ve Erzincan'da bugün okullar tatil mi, son dakika kar tatili açıklaması oldu mu? 13 Ocak 2022 Perşembe bugün Elazığ, Tunceli ve Erzincan'da okul var mı, olacak mı?
        1

        Yurt genelinde kar yağışını etkisini gösteriyor. Doğu Anadolu başta olmak üzere birçok bölgede şiddetli kar yağışı eğitim üzerinde de etkili oluyor. Bu nedenle, kar tatili açıklamaları yakından takip ediliyor. Elazığ, Tunceli ve Erzincan'da bugün okullar tatil mi konusuyla ilgili araştırmalar da hız kazandı. Bu üç ilde yaşayan on binlerce öğrenci, Valilik açıklaması olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor. Peki, 13 Ocak 2022 yarın Elazığ, Tunceli ve Erzincan'da okullar tatil mi, kar tatili açıklaması geldi mi? İşte, son bilgiler...

        2

        12 OCAK PERŞEMBE TUNCELİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

        Tunceli'nin Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazimiye ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kar kalınlığı ilçe merkezlerinde 1 metreye kadar ulaşırken, 160 köy yolu ulaşıma kapandı. Tunceli Valiliği, kar yağışının etkili olduğu Hozat ilçesinde sadece taşımalı eğitime, Ovacık, Pülümür ve Nazimiye ilçelerinde ise eğitime bir gün ara verildiğini, engelli ve hamile personele de bir gün idari izin verildiğini duyurdu.

        3

        ELAZIĞ VE ERZİNCAN'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Elazığ ve Erzincan'da 13 Ocak 2022 Perşembe gününe ilişkin genel bir kar tatili kararı alınmadı. Üç ilin Valilikleri ve Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından konuyla ilgili açıklama geldiği takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.

        4

        HAVA DURUMU UYARILARI

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle karla karışık yağmur ve kar, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur şeklinde olması beklenen yağışların; Marmara'nın doğusu, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Muğla, Konya, Karaman, Çankırı, Amasya, Giresun, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kuzey, iç ve doğu kesimlerde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

        HAVA DURUMU VERİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ