Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Elçin Sangu: Sorun çıkaran biri ile çalışmam!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Elçin Sangu, geçtiğimiz gün Arnavutköy'deydi. Aralarında meslektaşı Yıldız Çağrı Atiksoy'un da bulunduğu arkadaş grubu ile bir mekanda yaklaşık dört saat oturan Sangu, çıkışta muhabirlerle sohbet etti.

        2

        36 yaşındaki oyuncu, "Tiyatro provası var, şu an onunla ilgileniyorum. Tamamen yeni bir oyun olacak. Onun heyecanı var bakalım pandemi koşullarında ne kadar gidecek, hep beraber göreceğiz." ifadelerini kullandı.

        3

        "İSİM VERMEYECEĞİM"

        Elçin Sangu, geçtiğimiz haftalarda "Sokakta görsem yolumu değiştireceğim çok insan var. 'Allah belasını versin, sektörden silinir inşallah. Bu niye böyle paralar kazanıyor' dediğim ünlüler de var." şeklindeki açıklamasıyla dikkat çekmişti. Ünlü isim, bu konuşmalarının hatırlatılması üzerine, şu ifadeleri kullandı:

        Hepimizin yok mu böyle düşünceleri? Yani insani değerleri olmayan, gayet de içimin rahat ettiği sonuna kadar savunduğum bir açıklamam bu benim. Sette karşılaştığım tipler, isim tabii ki vermeyeceğim.

        4

        "SORUN ÇIKARANLA ÇALIŞMAM!"

        Sangu, "Bu kişilerle tekrardan bir projede yer alır mısınız?" sorusuna ise "Prensiplerim gereği sorun çıkaran insan ile çalışmam!" yanıtını verdi.

        5

        2 MİLYON TL'LİK ARABA

        Ünlü oyuncu daha sonra yeni aldığı gözlenen otomobiline bindi. Elçin Sangu'nun arabasının değeri ise yaklaşık 2 milyon TL.

        6

        "KİRALIK AŞK'I 2 KEZ REDDETTİM"

        Öte yandan 'Kiralık Aşk' dizisiyle kariyerinde büyük çıkış yakalayan oyuncu, "Dizinin başarılı olacağını önceden hissettin mi?" sorusunu şöyle cevaplamıştı:

        'Kiralık Aşk'ı ben iki kez reddettim. Ümmü Burhan (yapımcı) ikna etmeseydi ben şu an yoktum yani, öyle söyleyeyim. Ümmü Hanım bana ‘Kızım ne kaybedeceksin? Senin çok çocuksu bir enerjin var. Bunu ekranda kimse görmedi. Nereye kadar dram? Bunu dene en azından. En fazla romantik komedi denemiş olursun’ dedi. Ben öyle girdim o işe.

        7

        "SAHTE HESABIM YOK"

        Sosyal medyada sahte bir hesabı olmadığını söyleyen Elçin Sangu, "Olmayacak birini stalk'larken yanlışlıkla like'layıp ardından like'ı geri çektin mi?" sorusunu ise, "Ben genelde birini stalk'lamıyorum. Böyle sahte bir hesabım da yok. Zaten sayfamı da kendim yönetiyorum." şeklinde yanıtlamıştı.

        8

        "İNATÇILIĞIM ZARAR VERİYOR"

        Çok inatçı olduğunu söyleyen Sangu, bu özelliğinin kendisine zarar verdiğini belirtmişti. Ünlü oyuncu, "Ben çerkezim inatçılığı genimden atamıyorum." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ