Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Emina Jahovic'ten 'Mustafa Sandal' sorularına yanıt - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; 39 yaşındaki Emina Jahovic, önceki gün Rumeli Hisarı'nda görüntülendi. Köpeği ile beraber yürüyüş yapan Jahovic, kendisini görüntüleyen muhabirlere selam vermeyi ihmal etmedi.

        "Pandemi süreci devam ediyor. Sizler de dikkat edin" diyen Emina Jahovic, "Biz de yavaş yavaş Göçek için hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

        2

        "ANLATACAK BİR ŞEY YOK"

        Eski eşi Mustafa Sandal ile yaşadığı nafaka sorunu nedeniyle mahkemelik olan Jahovic, dava sürecini soran muhabirlere ise, "Konuşmak istemiyorum. Ben onları hep anlattım. Artık anlatacak bir şey yok, teşekkürler" şeklinde yanıt verdi.

        3

        "DENGELERİ KORUMAMIZ LAZIM"

        Geçtiğimiz ay Bebek'te objektiflere yansıyan Emina Jahovic'e eski eşi Mustafa Sandal'ın nafaka ödemediği haberleri hatırlatılmıştı.

        Jahovic, konuyla ilgili, "Benim diyebileceğim hiçbir şeyim yok. Mahkeme ne karar verecekse onu yapacağız. Hiç yanlış bir şey yapmak istemiyorum ama bazı dengeler var, onları korumamız lazım" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        "MAHKEME KARARI ÇIKTIKTAN SONRA ÖĞRENECEKSİNİZ"

        Daha önce eski eşi için, "Mustafa Sandal ile çok iyi arkadaşız" diyen Emina Jahovic'e o sözleri hatırlatılıp, "Arkadaşlığınız sarsıldı mı?" sorusu da sorulmuştu.

        Ünlü şarkıcı, "Hayır, bir şey olmadı. Gerçekten olmadı. Sadece bir denge oturtturmamız lazım Mustafa ile... O olduktan sonra bence her şey düzelecek" demişti.

        Jahovic, "Nafaka alabiliyor musunuz?" sorusunu, "Onu konuşmayalım, mahkeme kararı çıktıktan sonra öğreneceksiniz" şeklinde yanıtlamıştı.

        5

        "ÇOCUKLARIM İÇİN ÇALIŞIYORUM"

        Emina Jahovic, muhabirlerin "Çocukların nafakası değil mi, Mustafa Bey neden böyle bir şey yapıyor?" şeklindeki sorusunu şu sözlerle cevaplamıştı:

        Ben çalışıyorum, çocuklar için buradayım. Tabii ki babası da çocukları çok seviyor. O da onlar için elinden geleni yapıyor ama biraz dediğim gibi dengeyi oturtmamız gerek.

        6

        2018 YILINDA BOŞANDILAR

        İkili, 10 yıllık evliliklerinin 2018'de bitirmişti. Sandal ile Jahovic'in bu birlikteliklerinden, Yaman ve Yavuz adında iki çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ