Emre Aydın ile bayram coşkusu
Sanatçı Emre Aydın, İstanbul Valiliği'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kız Kulesi'inden düzenlediği online konserle milyonlarla buluştu
ABONE OLSevenleri koronavirüs tedbirlerince sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Emre Aydın konseri ile kutladı.
Aydın'ın 1,5 saat süren canlı performansı İstanbul Valiliği sosyal medya hesaplarından, ulusal birçok televizyon kanalı ve radyodan takip etti.
Konser boyunca şarkı aralarında kendisini izleyenlere seslenen Emre Aydın, 65 gün sonra ilk kez dışarı çıktığını ve bu konserin Kız Kulesi'nde olmasıyla eşsiz bir deneyim yaşadığını söyleyerek İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya teşekkür etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ