Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Engin Altan Düzyatan korkuttu! Koltuk değnekleriyle görüntülendi
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. 42 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarını fark edince kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

        2

        KOLTUK DEĞNEKLERİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

        Yürümekte güçlük çeken Dünyatan'ın, koltuk değnekleri kullandığı görüldü. Engin Altan Düzyatan, muhabirlerin, "Engin Bey geçmiş olsun. Sizi koltuk değnekleriyle ilk defa gördük, iyi misiniz?" sorusuna "Arkadaşlar gayet iyiyim. Yan bağlarda bir yırtık var. Onunla uğraşıyorum." yanıtını verdi.

        3

        "SET KAZASI"

        Ünlü isim daha sonra "Bodrum'dan geliyorsunuz sanırım. Orada mı yaşandı bu durum?" şeklindeki soruyu ise "Hayır. Bodrum'da yaşanmadı. Daha öncesinde bir set kazası geçirmiştim. Orada yaşandı." sözleriyle cevapladı.

        4

        O İDDİALARA YANIT

        Öte yandan Engin Altan Düzyatan, kısa bir süre önce "Barbaros Akdeniz'in Kılıcı"nda "Oruç Reis" karakterine hayat verdiği diziden senaryo gereği ayrılmıştı. Ardından Düzyatan'ın oyunculuğu bıraktığı ileri sürülmüştü. Ünlü isim, konuyla ilgili iddialara açıklık getirdi.

        Engin Altan Düzyatan, bazı çevrelerce açıklamalarının yanlış anlaşıldığını, oyunculuğa sadece ara verip bir süre dinlenmek istediğini ifade ettikten sonra kendisini bekleyen otomobile bindi.

        5

        "OYUNCULUĞU BIRAKMAM"

        Ünlü isim daha önce de "Oyunculuğu bırakmam ama ara verebilirim. Yapımcılık yapıyorum şu sıralar ama oyunculuğu bırakmam, devam ediyorum." diyerek, dedikoduları yalanlamıştı.

        6

        İKİ ÇOCUK BABASI

        Öte yandan Engin Altan Düzyatan, 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftin, Emir Aras ve Alara adında iki çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ