Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2022 Enner Valencia gollerine kaldığı yerden devam ediyor! -Dünya Kupası Haberleri - Dünya Kupası 2022 Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia, 2022 Dünya Kupası'na damga vurmaya devam ediyor.

        2

        A Grubu'ndaki ikinci maçında Hollanda ile karşı karşıya gelen Ekvador, maçın 6. dakikasında geriye düşmesine rağmen Enner Valencia ile skora dengeyi getirdi.

        3

        49. dakikada Hollanda savunmasının hatasını affetmeyen tecrübeli golcü takımına 1 puanı getiren golü kaydetti ve ülkesinin gruptaki kaderini belirledi.

        7

        Eusebio, Paolo Rossi ve Oleg Salenko'dan sonra Enner Valencia, Dünya Kupası tarihinde üst üste altı gol atan dördüncü oyuncu oldu.

        8

        KATAR'DA PERDEYİ AÇMIŞTI

        Valencia, 2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında 16. dakikada kazanılan penaltıda topun başına geçti ve milli takım kariyerinin 36. golünü kaleci Alsheeb'in solundan ağlara göndermişti.

        9

        Hem açık oyunda hem de duran toplarda ortalar yaparak düzenli tehdit oluşturan Ekvador, bunun semeresini 31. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Valencia'nın kafa golüyle almıştı ve skor 2-0'a gelmişti.

        10

        Süper Lig'de çok formda bir sezon geçiren ve 13 golle krallık yarışında zirvede yer alan Enner Valencia, ülkesinin Dünya Kupası tarihindeki son 6 golünde imzası bulunuyor.

        11

        Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda E Grubu'nda yer alan Ekvador'un 2-1 kaybettiği İsviçre maçında takımının tek golünü atan Valencia, Honduras'ı 2-1 yendikleri ikinci karşılaşmada iki golü de kaydeden isim olmuştu.

        12

        Grupta 3. olarak kupaya veda eden Ekvador, 2018 Rusya'ya ise gidememişti.

        13

        Maçın sonunda açıklamalar yapan Valencia "Milli takımdaki bütün arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Uzun süredir birlikte oynuyoruz. Ekvador'dan buraya kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

        14

        Fenerbahçe'yle ilgili de konuşan tecrübeli golcü "Fenerbahçe'ye de çok selamlarımı gönderiyorum, desteklediğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ