Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Erkan Kolçak Köstendil: Ev kadınlığı çok zormuş
        1

        Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da 'Vartolu' karakterini canlandıran oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, katıldığı bir programda karantinanın nasıl geçtiğini anlattı.

        2

        "HİÇ BİTMEYEN BİR İŞ VAR"

        Köstendil, internet üzerinden yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece'ye konuk oldu ve şunları söyledi:

        Benim için sıkıntılı bir süreç oldu. Ev kadınlığının ne denli büyük ve zor bir meslek olduğunu öğrendim. Hiç bitmeyen bir iş var.

        3

        "ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPTIM"

        Mutfak önlüğüm, elektrikli süpürgem ve çamaşır sepetimle elimden gelen her şeyi yaptım. Evi temizlemek çok yorucuydu.

        4

        "BEBEK İÇİN HAZIRLIK YAPIYORUZ"

        Eşi Cansu Tosun'un yakın bir zamanda erkek bebeklerini dünyaya getireceklerini söyleyen Erkan Kolçak Köstendil, "Bebek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çocuğa bir şeyler öğretmek üzerine kurulu düzenimiz" dedi.

        5

        4 kısa film çektiğini de belirten Köstendil, "İlk iki kısa filmimiz bitti; Su ve Suma. 'Suma' dünya genelinde 18 ödül aldı. 'Su' bizi daha mutlu etti. Çok enteresan ki yarışmaların animasyon dallarında yarıştı, Hindistan ve Türkiye’de ödül aldı. Ama yapım animasyon değildi. Filmi stop motion tekniğiyle çektik" ifadelerini kullandı.

        6

        "BEĞENMEZSE BÜYÜYÜNCE DEĞİŞTİRSİN"

        Geçtiğimiz aylarda erkek bebeklerinin adını açıklayan Erkan Kolçak Köstendil, "İsmi Marsel... Parlak güneş ışığı demekmiş, araştırdık eşimle. Çok tesadüflerle dolu bir isim. Çok beğendik, istedik ve koyduk. Kendisi beğenmezse büyüyünce değiştirsin" demişti.