Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, mahalle ziyareti sırasında karşılaştığı ve top oynayan çocukları iftarda Ergan Dağı'nda ağırladı.
        Vali Aydoğdu, il merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında Emirhan, Alihan, Savaş, Sinan, Can Ahmet, Mustafa ve Elham ile sohbet etti. Çocukların oruçlu olduğunu öğrenen Aydoğdu, bir süre kendileriyle hasbihal etti.
        Sohbet sırasında bazı çocukların daha önce Ergan Dağı'nı hiç görmediğini öğrenen Aydoğdu, "Orucu siz tutuyorsunuz, iftar bizden." diyerek çocukları akşam iftarına davet etti.
        Akşam ezanına doğru Ergan Dağı'nın zirvesinde bir araya gelen çocuklar, kurulan sofrada birlikte oruçlarını açtı. İftar programında Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhu ön plana çıktı.
        Vali Aydoğdu, çocukların gözlerindeki mutluluğun her şeye değer olduğunu belirterek, evlatların yollarının iyilikle kesişmesi temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler