Erzurumspor FK, Esenler Erokspor maçının hazırlıklarına başladı
Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Esenler Erokspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı.
Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Esenler Erokspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı.
Kulübün ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan paylaşıma göre mavi-beyazlı ekip, teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde çalıştı.
Antrenmanda futbolcular, ısınma, koşu ve kondisyon çalışması yaptı.
Esenler Erokspor ile Erzurumspor FK, 22 Mart Pazar günü saat 19.00'da Esenler Erokspor Stadı'nda karşılaşacak.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.