Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir İnönü Belediyesi, Kültür Gezileri kapsamında, İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ile birlikte İnönülü çiftçileri tarım ve hayvancılık üzerine faaliyet gösteren resmi ve özel kurumları ziyaret etmelerini sağladı.

        İnönü İlçesinde tarım ve hayvancılık ile uğraşan çiftçiler, İlçe Tarım Orman Müdürü Sami Yasin Uysal’ın da katılımı ile gerçekleştirdikleri geziye Eskişehir’de Ticaret Borsası ile başladı ve burada ürün alım satımı ile ilgili bilgi aldılar. Borsa ziyareti sonrasında ise çiftçiler, Geçit Kuşağı Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret edip burada arpa, buğday, nohut ve kuru fasulye çeşitleri ve yetiştiriciliği hakkında bilgi aldılar. Geçit Kuşağı Araştırma Enstitüsü'nün ardından il merkezinde bulunan tohum üretim tesisleri ve bu tesislerdeki tohumlar hakkında bilgi alarak gezilerini tamamlayan İnönülü çiftçiler, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğüne gezi için teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler