Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 1 kişi yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen planlı operasyonda, satıcı konumunda bulunan 1 kişi yakalandı. Bu doğrultuda öncelikle gençlerin korunması ve sokak satıcılarının yakalanması maksadıyla düzenlenen operasyonda kapsamında; 3,55 gram Sıvılaştırılmış Eroin, 2,13 gram Eroin,2 adet Sentetik Ecza Hap, 3 adet şırınga ve 3 adet Kaşık (Uyuşturucu madde ticareti ve kullanımında kullanıldığı değerlendirilen), 2863 sayılı kanun kapsamına girdiği değerlendirilen obje, 1 adet 7,65 milimetre çapında tabanca ve bu tabancaya ait 4 adet fişek, 1 adet kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait 10 adet kuru sıkı fişek, 1 adet kırma tabir edilen av tüfeği ve bu tüfeğe ait 35 adet fişek ele geçirildi.

        Öte yandan operasyon tarihinden önce yürütülen soruşturma kapsamında 4 şahsa uyuşturucu madde kullanmak suçundan yasal işlem yapıldı. Diğer yandan ise operasyon tarihinde yakalanan şüpheli 1 şahıs gözaltına alınırken emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler