Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol galada ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazdığı, Doğu Demirkol, Onur Buldu, Büşra Pekin ve Safa Sarı ile başrollerini paylaştığı 'Bayi Toplantısı'nın galası yapıldı.

        2

        BKM'nin yapımcısı olduğu filmin galasına katılanlar arasında Demet Akbağ, Murat Boz, Oğuzhan Koç, Ezgi Mola, Gupse Özay, Farah Zeynep Abdullah, Şahin Irmak, İrem Sak, Bülent Serttaş, Merve Dizdar, Bülent Emrah Parlak, Murat Dalkılıç, Eser Yenenler, Murat Cemcir, Sarp Apak, Ezgi Eyüboğlu, Fettah Can, Sarp Bozkurt, Cem Gelinoğlu, Engin ve Ivana Sert'in yanı sıra birçok ünlü isim vardı.

        3

        "ÇOK GÜVENİYORUZ"

        Filmin senaryo yazarı ve başrol oyuncusu İbrahim Büyükak, oyuncu arkadaşlarına, ekibe ve yönetmenine teşekkür ederek, "Filminize çok inanıyoruz, çok güveniyoruz. İnşallah seyircimiz de beğenir ve bol bol güler" şeklinde konuştu.

        4

        AŞIKLAR ORTAYA ÇIKTI

        Filmin oyuncularından Doğu Demirkol, geceye oyuncu sevgilisi Farah Zeynep Abdullah ile katıldı.

        5

        DERİN DEKOLTE

        Gala gecesi sevgilisini yalnız bırakmayan Farah Zeynep, altın sarısı ve derin dekolteli elbisesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

        6

        MUTLULUK POZU

        İkili, gecenin sonunda objektiflere mutluluk pozu verdi. Araları oldukça iyi görünen çift, zaman zaman kahkahalara boğuldu.