Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'in duygu dolu anları - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün düzenlenen imza töreni sonrasında statta adı verilen odaya gidip duygu dolu anlar yaşadı.

        2

        Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, imza töreni sonrası Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda bulunan ofisleri ziyaret etti.

        3

        Fatih Terim, kendi adını taşıyan odada "Yine söylüyorum kazanacaksınız. Kazanmak İçin uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep kazandınız. Hep şampiyonsunuz ve öyle kalacaksınız" yazılı duvarı imzaladı.

        4

        "HATIRLANMAK ÖNEMLİ BİR ŞEY"

        Fatih Terim, efsanelerle birlikte adına yapılan oda için şunları söyledi:

        5

        "İnsanları hatırlamak, onları düşünmek, Ali Sami Yen'den başlayarak Metin ağabey, Turgay ağabey ve diğer efsanelerle devam eden ve kendi ismimi taşıyan odada bulunmak önemli. Gururlanıyor ve duygulanıyor insan. hatırlamak önemli bir şey, hatırlanmak da önemli bir şey."

        6

        Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ise şöyle konuştu:

        7

        "Böyle kurumlarda hizmetleri geçen kişilerin hatırlanması elbetteki kurumsal yapının bir gereği. Simgeleşmiş, iz bırakmış ve Galatasaray'a hizmet etmiş isimlerin anılması, evinde böyle bir mekanın bulunması, taraftarlar tarafından da pozitif algılanıyor.

        8

        Yönetim olarak hatıraları canlı tutmak bizim görevimiz. Galatasaray yüzyıllar boyu yaşayacak, o yaşadıkça da hatıraların silinmemesini sağlamak bizim görevimiz" dedi.

        9

        REKOR GELİYOR

        Fatih Terim’le anlaşmaya varıldığının açıklanmasıyla birlikte Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Göztepe maçının biletlerine akın etti.

        10

        Salı günü satışa çıkarılan biletlere önceki gece saat 23.00’e kadar sadece 5 bin talep olmuştu. Fatih Terim’in gelişinin ardından satışlarda müthiş bir patlama yaşandı.

        11

        Dün öğlen saatlerine kadar bilet satış sayısı 14 bine ulaştı. Biletlerin bugün tükenmesi bekleniyor.

        12

        Türk Telekom Stadı’nda kombineli taraftarların da gelişiyle Göztepe maçında 50 bin rakamının aşılması bekleniyor.

        13

        Fenerbahçe maçında tribünlerde 50 bin 291 taraftar vardı. Bu kez bu sayının da üzerine çıkması hedefleniyor.

        14

        ULTRASLAN'DAN KOREOGRAFİ HAZIRLIĞI

        Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan, Fatih Terim için sürpriz bir karşılama töreni hazırlığına girişti.

        15

        Taraftarların, geçmiş başarıları hatırlatan bir koreografi üzerinde çalıştığı öğrenildi. Türk Telekom Stadı’nda Terim’e yönelik onlarca pankart asılacak.

        16

        ELMANDER İÇİN CEVAP GELDİ

        Fatih Terim’in yardımcılarından biri olacağı konuşulan Johan Elmander’e kulübü Örgryte’den onay çıktı.

        17

        Konuyla ilgili kendilerin resmi bir teklifin gelmediğini ifade eden İsveç ekibinin başkanı Joacim nordh, “Benim bu konuda bir bilgim yok. Tamamen Türkiye’de çıkan haberler. Johan’ın bizimle 1 yıl daha sözleşmesi var, bu konuda biz sakiniz. Ayrılacağına dair bir işaret almadım” dedi.

        18

        Elmander’le konuşacağını söyleyen başkan nordh, “O harika bir adam. Eğer isteği Galatasaray’a gitmekse onu dinleriz ve Galatasaray’la görüşmelere başlarız. Belki de başka takım, bu yüzden bir konuşalım. Fakat öncelikle Johan’la konuşmamız gerekiyor. Sonra duruma göre bir yol alacağız” ifadelerini kullandı.

        19

        BÜYÜKLERDE 2. KEZ YERLİ HOCA DÖNEMİ

        Fatih Terim’in imza atmasıyla birlikte 2012-13 sezonundan sonra ilk defa dört büyükler olarak adlandırılan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un başında yerli teknik adamlar görev almış olacak.

        20

        Söz konusu dönemde G.Saray’ı Fatih Terim, Fenerbahçe’yi Aykut Kocaman, Beşiktaş’ı Samet Aybaba ve Trabzonspor’u da Şenol Güneş çalıştırıyordu. Sarı-Kırmızılılar, Terim yönetiminde F.Bahçe’yi geçip şampiyonluğa ulaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ