Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de günün transfer haberleri - Fenerbahçe son dakika transfer haberleri! Sarı-lacivertliler, Lacazette'i istiyor! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Dün gece İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Fransız Damien Comolli yoğun bir çalışma programıyla geldi...

        2

        Fransız basınına düşen özel haberde, Comolli'nin Fransa Ligue 1'de ciddi araştırmalar yaptığı ve birçok oyuncu izlediği belirtildi.

        3

        Şu anda Saint-Etienne'de yaşayan Comolli'nin özellikle Ligue 1 kulüpleriyle kurduğu iyi ilişkilerinden faydalanacağı kaydedildi.

        4

        Öte yandan, sarı-lacivertlilerin yeni sportif direktörünün Saint-Etienne kulübüyle sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek olan Jonathan Bamba ile ilgilendiği de iddia edildi.

        5

        23 yaşındaki hücum oyuncusunun sözleşmesinin bitecek olmasından faydalanılacağı ve kadroda düşünüldüğü dile getirildi.

        6

        Jonathan Bamba hücumun her bölgesinde oynayabiliyor ve bu sezon 34 lig maçında 7 gol atıp 10 asist yaptı.

        7

        Comolli'nin buna benzer birçok futbolcunun takibini yapıp, sözleşme şartlarına göre transferlerde ön ayak olacağı vurgulandı. (Milliyet)

        8

        LACAZETTE BOMBASI!

        Ali Koç'un başkanlığı devralmasıyla yepyeni bir döneme giren Fenerbahçe, transferde bombaları peş peşe patlatacak. Koç'un ilk icraatı Damien Comolli'yi sportif direktörlüğe getirmek olacak.

        9

        Fotomaç'ın haberine göre hemen kolları sıvayacak olan Comolli, vakit kaybetmeden operasyon düğmesine basacak.

        10

        Fransız futbol adamının transfer listesi hazır bile. Listede kimsenin tahmin edemeyeceği süper yıldızların bulunduğu belirtiliyor.

        11

        Bunlardan birinin de Arsenal'in dünyaca ünlü Fransız yıldızı Alexandre Lacazette olduğu ifade ediliyor. Formül ise kiralama.

        12

        Arsenal'in Lyon'a 53 milyon Euro ödeyip kadrosuna kattığı 27 yaşındaki forvet, Ada ekibinde beklenen etkiyi yapamadı.

        16

        Comolli, yeni hoca açıklandıktan sonra Lacazette'in kiralanması için çalışma başlatacak. Lacazette, Arsenal'de sezonu 14 gol-5 asistle tamamladı.

        17

        Fransız yıldız, şubat ayından itibaren ligde sadece 3 maçta 90 dakika süre aldı. Damien Comolli, vatandaşı Lacazette'i Fransa'dan yakından tanıyor. Lacazette'in güncel piyasa değeri ise 60 milyon Euro

        18

        İLK YOLCU VALBUENA

        Fenerbahçe'de bu sezon yeteri kadar süre alamayan Mathieu Valbuena hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir transfer iddiası ortaya atıldı.

        19

        Dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe'in okuyucularıyla paylaştığı habere göre Sarı Lacivertliler'in yıldız ismine Fransa Ligue 1'den talip çıktı.

        20

        Haberde Saint-Etienne kulübünün Yann M'Vila ve Remy Cabella'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık Valbuena'yı gündemine aldığı kaydedildi.

        21

        Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 8 gol, 16 asist kaydeden 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2019 Haziran'ında sona erecek. (Fanatik)

        22

        VOLKAN DEMİREL KARARI VERİLDİ!

        Geçen sezon başında uzattığı 1 yıllık sözleşmesi sona eren kaptan Volkan Demirel'le bir sezon daha devam edileceği bildirildi.

        23

        Yıldırım yönetiminin seçim öncesinde sözleşme yenilemediği 36 yaşındaki tecrübeli file bekçisi yeni dönemi bekliyordu.

        24

        Yeni başkan Ali Koç'un da kaptanla yeni bir mukavele yapacağı, sezon içinde durumuna göre sezon da uzatabileceği kaydedildi.

        25

        Transferde öncelikli mevkileri belirleyen başkanın, kaleci konusunda yeni bir arayışa girmek istemediği de gelen haberler arasında.

        26

        Ancak yedek kaleci Carlos Kameni'nin elden çıkarılabileceği konuşuluyor. Kamerunlu file bekçisi için cazip bir teklif gelmesi halinde kabul edileceği bildirildi.

        27

        Kameni'nin yerine 2. kaleci olarak da Bursaspor'dan Okan Kocuk'un düşünüldüğü belirtildi. Okan geçen yılı İstanbulspor'da kiralık geçirmişti. (Fotomaç)

        28

        "OZAN TUFAN'I TRABZONSPOR'A VERİRSİN BAŞKAN"

        Fenerbahçe'de başkan seçilen Ali Koç’u ilk arayanlardan birisi de Ahmet Ağaoğlu oldu… golf sporu yüzünden oldukça eski dost olan ikilinin sohbetlerinin futbol ve transfere kaydığı bildirildi.

        29

        Fotospor'un haberine göre Ali Koç’un, Ağaoğlu’na ''doğuda düşman aileler kan davasını bitirmek için kız alıp verir… biz de futbolcu transferi yaparız belki...'' esprisini yaptığı öğrenildi. Koç’un bu esprisine karşılık Ağaoğlu’nun, ''Ozan’ı o zaman Galatasaray’a, Beşiktaş’a değil de bize verirsin o zaman...'' dediği, Koç’un da ''neden olmasın? Hoca işini bir halledelim'' cevabını verdiği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ