Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Eljif Elmas'ı bekliyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Vatan'ın haberine göre; 21.5 milyon Euro'luk maliyetiyle F.Bahçe'nin bütçesini ciddi anlamda zorlayan van Persie'yle yollar ayrılıyor.

        2

        Geldiği günden bu yana attığı gollerden çok yaşadığı sakatlıklarla gündemden düşmeyen Hollandalı, ocak ayında sarı-lacivertlilerden ayrılacak.

        3

        Sadece 170 bin Euro ödenerek Rabotnicki'den transfer edilen Elif Elmas'ı yaşı küçük olduğu için devre arasına kadar oynatamayacak olan F.Bahçe, yabancı kontenjanında yer açabilmek adına RvP'nin biletini kesecek.

        4

        Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Elmas'ın kumaşını çok beğendiği ve ligin 2. yarısında onu mutlaka oynatmak istediği öğrenilirken, van Persie'nin ise satışına onay verdiği belirtildi.

        5

        Yaklaşık 1 yıldır eski kulübü Feyenoord'la flört halinde olsa da bir türlü gerçekleşmeyen transferin önünü yönetim açacak.

        6

        Başkan Aziz Yıldırım, alacakları karşılığında RvP'nin bonservisini eline verecek ve 'Dilediğin zaman ayrılabilirsin' diyecek.

        7

        ELMAS'IN SERBEST KALMA BEDELİ

        Fenerbahçe genç yıldızı Eljif Elmas'ın 18 yaşına girmesine bekleyen Sarı-Lacivertliler daha önce Rabotnicki'ye 180 bin Euro ödeyerek futbolcunun 'gençlik' haklarını satın almıştı.

        8

        Dün 18 yaşına basan Eljif için elini çabuk tutan yönetim bugün muradına eriyor.

        9

        Takvim'in haberine göre; Makedon oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak F.Bahçe, sözleşmeye serbest kalma bedeli olarak 23 milyon Euro yazacak. Eljif bu rakamla Sarı-Lacivertli takımın en değerli oyuncusu olacak.

        10

        Yönetim ve Aykut Kocaman, Eljif Elmas'ın yeteneğine güveniyor. Sarı- Lacivertliler, Elmas'ın birkaç yıl içinde dünya futboluna damga vurucağı görüşünde hemfikir. Taraftarlar da ona hayran.

        11

        Makedon pazarına yönelen Fenerbahçe'nin Eljif Elmas gibi yetenekleri takip ettiği öğrenildi. Önümüzdeki yıllarda genç yeteneklerin Fenerbahçe'ye kazandırılacağı ve çalışmaların sürdüğü bildirildi.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ