Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ferrari almak ya da alamamak, işte tüm mesele bu: Ferrari'siyle başı derde giren ünlüler
        1

        Dünyanın en lüks araçlarından biri olan Ferrari, herkesin bir kere de olsa hayalini kurduğu bir araba olsa gerek! Ferrari sadece lüks araçlar satmıyor aynı zamanda sıkı bir marka değeri politikası sürdürüyor.

        2

        Ferrari sahibi olmak için yalnızca paranızın olması yeterli değil. Arabayı satın aldıktan sonra da ona iyi bakmanız gerekiyor. Hatta, sosyal medyada Ferrari'nin bir daha araç satmayacağı ünlülerden oluşan bir kara listesi olduğu iddia ediliyor.

        Magazin sayfalarına dönüp bakınca, dünyada tanınmış birkaç ünlü ismin Ferrari arabalarıyla çok da iyi bir geçmişi olmadığını görüyoruz. Bakalım, listede kimler var?

        3

        JUSTIN BIEBER

        Birkaç yıl önce alkollü olan Justin Bieber, Ferrari 458 model arabasını nereye park ettiğini unutunca arabayı bulmak için 2 hafta harcadı. Ayrıca, Bieber'ın araçta yaptığı değişikliklerin Ferrari tarafından iyi karşılanmadığı düşünülüyor çünkü bilindiği üzere şirket, arabaların orijinal hallerinin dışına çıkartılmasını pek sevmiyor.

        4

        50 CENT

        Dünyaca ünlü rapçi Ferrari'sini şampanyayla yıkarken görüntülenmişti.

        5

        NICHOLAS CAGE

        Oyuncu, kişisel borçlarını ödemek için Ferrari Enzo'sunu orijinal değerinin altında satmak zorunda kaldı.

        6

        JOEL TOMAS ZIMMERMAN

        Deadmau5 olarak da bilinen ünlü DJ Zimmerman, Ferrari 458 Spider model arabasına "kişisel" birkaç dokunuş yapınca, Ferrari arabanın orijinal hale getirilip, kendilerine teslim edilmesini istedi. Uyarıları görmezden gelen Zimmerman, neredeyse Ferrari ile davalık oluyordu.