Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman, Caner Erkin-Talisca kavgasına el koydu - Beşiktaş Haberleri
        1

        Soyunma odasındaki tatsız olay sonrası yöneticilerle yoğun bir telefon trafiği yaşayan Orman, “Konuyu uzatıp da başkalarına malzeme vermeyin. Huzursuzluk istemiyorum. Bu tip şeyler olabilir. Ama gelince ikisiyle de görüşeceğim” dedi

        2

        Trabzonspor maçı sonrasında Beşiktaş soyunma odasında Caner Erkin ve Anderson Talisca arasında yaşanan kavga olayına şu anda Brezilya’da bulunan başkan Fikret Orman’ın el koyduğu öğrenildi...

        3

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, futbolcu bakmak için Güneş Amerika’ya giden Orman’ın, iki futbolcu arasında yaşanan ve birbirlerinin yakasına yapışıp, itip kakmaya varan kavgaya duyar duymaz müdahale ettiği öğrenildi.

        16

        Bunun üzerine Anderson Talisca, Caner Erkin ile sevinç fotoğrafını paylaştı ve “Biz her zaman kardeşiz. Böyle bir olup sevinmeye ve sevindirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        17

        Caner Erkin ise İnstagram hesabından “En büyük Beşiktaş” yazılı bir resim paylaşarak, “Her şey takımın iyiliği için. En büyük Beşiktaş” paylamışını yaptı.

        18

        SOSYAL MEDYAYA SIÇRADI

        Caner Erkin ve Talisca'nın Trabzonspor maçı sonrası soyunma odasındaki tartışması, sosyal medyaya da sıçradı.

        19

        Beyaz TV'nin haberine göre sabah saatlerinde Anderson Talisca, Caner Erkin'i Instagram hesabından takipten çıkardı. Bu harekete karşılık olarak Caner Erkin başta olmak üzere Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Tolga Zengin ve Ryan Babel de Anderson Talisca'yı takibi bıraktı.

        20

        Dün yapılan açıklamada ikilinin barıştığı ve ortada sorunun kalmadığını açıklayan Beşiktaş Kulübü, bu yaşanan olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Caner Erkin ve Anderson Talisca'nın ise arasındaki küslüğün devam ettiği ve bugün yaşanan sosyal medya krizinin bu sebepten dolayı yaşandığı ortaya çıktı.

        21

        KAVGANIN GEÇMİŞİ LEIPZIG MAÇINDAN
        Trabzonspor maçı sonrasında soyunma odasında birbirlerinin gırtlağına yapışan Talisca ve Caner, Leipzig mücadelesi esnasında da gerilmişti...

        22

        Bir pozisyon sonrasında Caner, Talisca adamını takip etmediği ve geriye dönmediği için sarı kart gördü.

        23

        Milli oyuncu, bunun üzerine Brezilyalı yıldıza el kol hareketi yapıp sinirli bir şekilde bağırdı.

        24

        İkilinin Trabzonspor karşılaşması sonrasında gerilmesinin bir nedeni olarak da Leipzig maçında yaşanan bu olaylar gösterildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ