Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkan Yardımcısı Av. Dr. Reza Epözdemir: Galatasaray'a diz çöktüremeyeceksiniz - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'dan TFF'ye ve kurullarına tepkiler sürüyor. Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Av. Dr. Rezan Epözdemir de Burak Elmas'a verilen cezanın ardından bir açıklama yaptı.

        Epözdemir daha önce görevi kötüye kullanma suçundan savcılık şikayeti yaptıklarını hatırlatarak "Görevi kötüye kullanma suçundan ötürü savcılık şikayeti yaptığımız PFDK kararının kerameti kendiliğinden menkuldür. Ne yaparsanız yapın Galatasaray'a diz çöktüremeyeceksiniz. Bu karar tarihte ve vicdanlarda mahkum olacaktır..." ifadelerini kullandı. Epözdemir sosyal medya hesabından Victor Hugo'nun da "İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise vicdandır" sözünü paylaştı.

        Çaykur Rizespor'la Oğulcan Çağlayan'ın transferi konusunda yaşanan anlaşmazlığın ardından Rizespor'la ilgili açıklamalar yapan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, PFDK'ya sevk edilmişti.

        REKLAM

        PFDK'ya savunma yapmayı reddeden Elmas, "Hukukun üstünlüğünü değil, üstünlerin hukukunu önceleyen ve talimatla karar veren kurulunuz nezdinde savunma yapmayı zül addederim" ifadelerinin de bulunduğu bir yazıyı TFF'ye yollarken PFDK da Elmas'ı 45 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırdı. Burak Elmas bunun üzerine sosyal medya hesabından TFF'ye göndermede bulunan bir paylaşım yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ