Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da günün transfer haberleri! Gedson Fernandes'te sona doğru! - Galatasaray Haberleri
        1

        Temmuzda PSV ile Şampiyonlar Ligi ön elemesine çıkacak olan Galatasaray transferde de kolları sıvadı.

        2

        Teknik direktör Fatih Terim'in raporları doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılıların gündeminde birçok isim bulunurken Portekiz'den Gedson Fernandes haberi geldi.

        3

        Ülkesi Portekiz'de yayın yapan Record'un haberine göre Fatih Terim'in Gedson Fernandes'i yeniden kadroda görmek istediği belirtilirken iki takımın yaptığı görüşmeler devam ediyor.

        4

        Benfica'nın yeni sezon hazırlıkları için sağlık kontrolünden geçen 22 yaşındaki oyuncunun yeni sezonda bir kez daha Galatasaray forması giymesi beklenirken, iki takım arasındaki görüşmelerde satın alma opsiyonu konusunda anlaşmazlık olduğu öne sürüldü.

        5

        Habere göre bu konunun çözüme kavuşmasıyla birlikte genç oyuncu İstanbul'a gelecek.

        6

        Galatasaray'ın bir sezon daha kiralamak için Benfica'ya 2 milyon euro ödeyeceği Gedson'un kontratına 7 milyon euro'luk satın alma opsiyonu koydurmak istediği belirtilirken, Benfica ise bu ücretin çok daha yüksek olması konusunda ısrar ediyor.

        7

        İki takımın bu konuda anlaşamaması halinde, transferin satın alma opsiyonu olmadan sonuçlanması bekleniyor.

        8

        Geçtiğimiz sezonun devre arasına transfer olduğu Galatasaray'da sezonun son bölümüne doğru form tutan Gedson Fernandes, oynadığı 17 lig maçında üç asist yapmıştı.

        9

        Adı bir dönem Beşiktaş ile de anılan genç oyuncu altyapısından yetiştiği Benfica'da parladıktan sonra Jose Mourinho yönetimindeki Tottenham'a transfer olmuş ancak istediği kadar forma şansı bulamamıştı.

        10

        SAVUNMAYA GÜNEY KORELİ

        Portekiz basının haberlerine göre Galatasaray, Min-jae Kim'le ilgileniyor.

        11

        Kariyerini Beijing Guoan'da sürdüren 24 yaşındaki stoperin Çin'le ilgili açıklamaları nedeniyle kriz çıkarken kulübünün 'Ya özür dile ya da ayrıl' noktasında hareket ettiği belirtildi.

        12

        Çıkan haberlere göre Everton ve Tottenham başta olmak üzere Avrupa'nın önde gelen kulüpleri de başarılı savunmacıyı gündemine alırken en ciddi adaylar arasında Porto ve Galatasaray'ın olduğu kaydedildi.

        13

        ALEX MORENO İDDİASI

        İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Alex Moreno, Galatasaray'a çok yakın!

        14

        Estadio Deportivo'nun haberine göre Galatasaray'ın Betis'e oyuncu için satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralanacak bir teklifte bulunduğu belirtildi.

        15

        Yeşil-beyazlı kulübün toplamda 7 milyon Euro'yu içeren bu teklife olumlu yanıt vereceği iddia edildi.

        16

        KAAN AYHAN'DA PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

        Fatih Terim'in geçen sezon da istediği Kaan Ayhan için de uğraş veren Galatasaraylı yetkililer, Sassuolo ile pazarlık masasında.

        17

        Milli futbolcu ile anlaşma sağlayan Galatasaraylı yetkililer, İtalyan kulübünün bonservis bedelindeki inadını ise kırabilmiş değil.

        18

        Sarı-kırmızılıların 3,5 milyon Euro'luk teklifini beğenmeyen Sassuolo'nun Kaan Ayhan'ı 6 milyon Euro'dan aşağı bırakmayacağı öne sürülüyor.

        19

        BARIŞ ALPER YILMAZ DA BEKLEMEYE GEÇİLDİ

        Ankara Keçiörengücü'nde top koşturan Barış Alper Yılmaz transferinde de sona yaklaşan Galatasaray, Başkent ekibine son teklifini yaptı.

        20

        1,5 milyon Euro ve bir fubolcu öneren sarı-kırmızılılar, oyuncu kanadıyla ise anlaşmayı sağladı.

        21

        Ankara Keçiörengücü'nün bir futbolcu daha istediği öne sürülürken bu pürüzlerin giderilmesinin ardından genç futbolcunun kısa süre içerisinde Florya'ya gelerek imzayı atacağı belirtildi.

        22

        Geçen sezon 34 maça çıkan 21 yaşındaki futbolcu 8 gol atarken 5 de asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ