Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da dev transfer operasyonu! Harekat başladı! GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Burak Elmas dönemi bugün mazbata töreniyle resmen başladı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör belirsizliği de dün sona ererken Fatih Terim Florya'ya gelerek takımın başına geçti ve gözler artık transferlere çevrildi.

        2

        Seçim süresinde 10 gün içinde birkaç transferi açıklayacaklarını dile getiren başkan Elmas ve ekibi, bu süreçte Fatih Terim'le koordineli çalışırken tecrübeli çalıştırıcının verdiği liste üzerinden girişimlerin yürütüldüğü öğrenildi.

        3

        Milan'la olan sözleşmesi sona eren Hakan Çalhanoğlu'yla görüşmesi için Hakan Balta görevlendirilirken milli futbolcuya 2,5 milyon Euro'luk teklif iletildi. Mali şartlarda anlaşılamayınca Hakan Çalhanoğlu, Inter'e evet dedi ve Galatasaray hayali, sonraki yıllara kaldı.

        4

        ALEX MORENO BEKLENİYOR!

        Marcelo Saracchi'nin sakatlık sorunları nedeniyle tam dikiş tutturamaması, Uruguaylı sol bekle yolların ayrılmasına neden oldu. Bu bölge için uzun süredir çalışmalar yürüten sarı-kırmızılılar, listenin ilk sırasına Alex Moreno'yu aldı.

        5

        18'inde Barcelona altyapısına transfer olan ancak çıkışı Rayo Vallecano formasıyla yapan Alex Moreno için sezon sonlarına doğru girişimlerde bulunan sarı-kırmızılı yetkililer, yeni dönemin resmileşmesiyle birlikte Betis'le masaya oturacak.

        6

        Galatasaray'a gelmeye sıcak bakan Alex Moreno'nun Betis'in kolaylık sağlaması durumunda İstanbul'a gelmesi ve sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

        7

        ORTA SAHAYA JAPON DİNAMO

        Portekiz'den daha önce Marcao'yu transfer eden Galatasaray'da orta sahaya yine Portekiz'den bir isim gündeme geldi. Record'un haberine göre sarı-kırmızılılar, Santa Clara'da forma giyen 26 yaşındaki Hidemasa Morita için harekete geçti.

        8

        UEFA'yla yapılan FFP anlaşmasından çıkan ve Marcao türü transferler yapmak isteyen sarı-kırmızılıların Japon orta saha için Santa Clara'ya yaklaşık 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli teklif ettiği öne sürüldü.

        9

        Ocak 2021'de ülkesinden Santa Clara'ya gelen Morita, Liga NOS'ta 20 maça çıkarken 2 gol attı 1 golün de hazırlayıcısı oldu. 26 yaşındaki futbolcu Japonya A Milli Takımı'nda da 9 kez forma giydi ve 2 gol kaydetti.

        10

        SIRBİSTAN'DAN LAZAR TUFEGDZIC İDDİASI

        Galatasaray'la ilgili bir iddia da Doğu Avrupa'dan geldi. Sarı-kırmızılıların Sırbistan'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha Lazar Tufegdzic'le ilgilendiği öne sürüldü.

        11

        Kariyerini Spartak'ta sürdüren ve geçen sezon 34 maçta 15 gol atıp 8 asist yapan orta sahanın menajeri Goran Celar konuya dair bir açıklama yaparak "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri Galatasaray, oyuncumuz Lazar Tufegdzic ile ilgileniyor... İletişim halindeyiz" dedi.

        12

        Celar ayrıca Fatih Terim'le görüştüklerini belirterek "Fatih Terim ile 6 aydır iletişim halindeyiz. Tufegdzic, önümüzdeki sezon için Fatih Terim'in listesinde. Fatih hocanın oyuncumla ilgilenmesi onurdur" ifadelerini kullandı.

        13

        SAYMON CABRAL ÖNERİLDİ, DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

        Öte yandan Slovakya ekiplerinden Spartak Trnava'da forma giyen Saymon Cabral'ın Galatasaray'a önerildiği belirtildi.

        14

        Avrupa'ya Eylül 2019'da adım atan Brezilyalı futbolcuyla Avrupa'dan başka kulüplerin de ilgilendiği ve sarı-kırmızılıların bu ismi değerlendirmeye aldığı belirtildi.

        15

        Slovakya'da 35 maçta 7 gol atan Cabral, 12 golün de hazırlayıcısı oldu.

        16

        GEDSON GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

        Fatih Terim'in listesinin ilk sıralarında yer alan Gedson Fernandes için de girişimler başladı.

        17

        Sarı-kırmızılı yetkililer, Benfica ile Portekizli yıldızın yeniden kiralanması için resmen masaya oturdu.

        18

        BARIŞ ALPER YILMAZ, GALATASARAY'A YAKIN!

        Ajansspor'un haberine göre teknik direktör Fatih Terim'in listesinde yer alan Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna dahil eden Cimbom'da yeni yönetimin hedefi Ankara Keçiörengücü'nden Barış Alper Yılmaz.

        19

        Galatasaray, Terim'in transfer listesinde yer alan Barış Alper Yılmaz için hafta içerisinde girişim yapacak.

        20

        Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, yaptığı açıklamada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Barış Alper Yılmaz için sezon içinde kendisini aradığını söyledi.

        21

        Ankara Keçiörengücü ile ligde 34 maçın tamamında forma giyen başarılı sol kanat oyuncusu bu karşılaşmalarda sekiz gol atarken beş kez de asist yapma başarısı gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ