Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Günün transfer haberleri (4 Temmuz 2018) - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray bir yandan UEFA ile yapılan FFP anlaşmasına uymaya çalışıyor diğer taraftan da bu sezon düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırarak kadro temizliği gerçekleştiriliyor.

        2

        Fotomaç'ın haberine göre Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Eray İşcan, Yasin Öztekin, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Hakan ve Carrasso ile yeni sözleşme yapılmamıştı. Bu oyuncular ile yolların ayrılmasıyla birlikte sarı-kırmızılıların eli, 5 milyon euro'yu bulan bir rakam kadar rahatladı.

        3

        Terim, sakatlık bahanesini öne sürerek henüz idmanlara katılmayan Tolga Ciğerci'nin de kesin olarak gitmesini istiyor. Uygun bir kulüp bulunursa Eren Derdiyok'un da ayrılmasına sıcak bakıyor.

        4

        Bu iki oyuncu da başka takımlara transfer olursa toplamda 10 milyon euro'luk bir kaynak oluşturulacak.

        5

        FİYATLAR BELİRLENDİ!

        Fotomaç'ta yer alan habere göre Dünya Kupası'nda parlayan Muslera, şampiyonluğun mimarları Gomis, Rodrigues ve Belhanda transferin gözde isimleri. Maicon da teklif alan bir başka futbolcu. Ancak sarı-kırmızılılar hiçbir oyuncusunu belirlediği rakamların altına vermeyecek.

        6

        MAICON

        Aslan'ın mutlu sona ulaştığı sezonda 5 gol kaydeden Brezilyalı stopere de ilgi büyük. Hem ülkesinden hem de Uzakdoğu'dan teklifler alıyor. Brezilya'dan gelen teklifler düşük, Çin'den ise 4 milyon euro'ya yaklaşan öneriler var. Ancak Galatasaray tecrübeli stoperini bu rakamlara vermeye niyetli değil. Sarı-kırmızılılar, Maicon'un bonservisine ödedikleri 7 milyon euro'nun altına düşmüyor.

        7

        YOUNES BELHANDA

        Galatasaray yönetimi, Younes Belhanda'nın Dünya Kupası'nda Fas formasıyla parlamasını umut ediyordu. Fas kötü futbol oynamasa da kupaya erken veda etti. Belhanda da beklenilen performansın altında kaldı. Cimbom, ederini bulmadan 28 yaşındaki 10 numarasını satmaya sıcak bakmıyor. Arap kulüpleri ilgileniyor.

        8

        GARRY RODRIGUES

        Şampiyonluğa 9 gol, 10 asistle müthiş katkı veren Garry Rodrigues kısa sürede Avrupa takımlarının ilgisini çekti. Premier Lig'den Newcastle United ve Everton'ın ilgilendiği ifade ediliyordu. Bu takımlardan net bir teklif gelmedi. Spartak Moskova ise Galatasaray'ın kapısını 9 milyon euro'luk teklifle çaldı. Ancak yönetimin 15 milyon euro'nun altındaki tekliflere kulakları kapalı.

        9

        BAFETIMBI GOMIS

        Attığı 29 golle şampiyonluğu getiren taraftarın sevgilisi Bafetimbi Gomis'e menajeri Çin'den teklifler getirdi. Para kazanmak için oyuncusunu Uzakdoğu'ya götürmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Fransız yıldızın gitmesine tamamen karşı değil ancak bunun için uygun rakama ulaşılması gerekiyor. Bu da 10 milyon euro'nun aşağısında değil.

        10

        FERNANDO MUSLERA

        Dünya Kupası gruplarını gol yemeden geçen Uruguaylı Muslera, Son 16 turu aşamasında Pepe'ye engel olamamıştı. Kupada bir kez daha güven tazeleyen tecrübeli eldivenin adı bir kez daha Premier Lig kulüpleriyle anılmaya başlandı. Galatasaray, 6 yıllık kaptanıyla yolları ayırmak istemiyor ancak 20 milyon euro'luk tekliflere de "hayır" demeyi düşünmüyor.

        11

        "BU RAKAMLARLA GELMEYİN!"

        Milliyet'in haberine göre Galatasaray transferde hem gelecek hem de gidecek futbolcuların hesabını yaparken, takımda özellikle para getirebilecek oyuncuları değerini bulduğunda göndermekten çekinmeyecek.

        12

        Bu nedenle gelen önerileri titizlikle inceleyen sarı-kırmızılılar, kendi kriterlerini de ortaya koymuş oluyor. Cim-Bom'a son teklif de Garry Rodrigues için Spartak Moskova'dan geldi. Ancak Rus kulübünün yaptığı 9 milyon euroluk öneri, Galatasaray açısından tatmin edici bulunmadı.

        13

        Konu teknik direktör Fatih Terim'in önüne gitti. Terim'den yıldız futbolcunun bu rakamda satışına onay çıkmazken, sarı-kırmızılı yönetim Spartak Moskova'ya olumsuz yanıt verdi.

        14

        Terim'in, "Bu paraya satılacaksa hiç satılmasın daha iyi... En azından bir sene daha oynar, Şampiyonlar Ligi'nde kendini gösterirse 2-3 katına satılır. Üstelik maaşı düşük. Her bakımdan cazip bir oyuncu. Bizim için bu kadar faydalı bir oyuncudan kolay kolay vazgeçemeyiz" dediği belirtildi.

        15

        Bunun üzerine Galatasaray Yönetimi Garry Rodrigues'in menaajerine, "Bu rakamlarla bize gelmeyin" mesajını iletti. Galatasaray'da Yeşil Burun Adalı futbolcu bu sezon 1 milyon 350 bin euro alacak. Ancak geçen sezonki performansından sonra Rodrigues'in maaşının 2 milyon euronun üzerine çıkarılması bekleniyor.

        16

        GALATASARAY'IN ŞANSSIZLIĞI!

        Transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdürse de henüz beklenen adımları atamayan Galatasaray büyük bir şanssızlık yaşıyor... Sarı-Kırmızılılar'ın prensipte anlaşmaya vardığı Ahmed Musa, Nijerya formasıyla Dünya Kupası'nda iki gol birden atınca değerini katlamıştı.

        17

        Takvim'de yer alan habere göre; Ardından da transferde pürüzler yaşanmıştı. Şimdi benzer bir senaryo daha ortaya çıktı. Galatasaray'ın düşündüğü Nacer Chadli, Belçika formasıyla Japonya ağlarını sarstı ve değerini artırdı.

        18

        KIRAN KIRANA PAZARLIK!

        Sporx'te yer alan habere göre; ransfer çalışmalarına hız veren ve 7 Temmuz’da başlayacak İsviçre kampı öncesi özellikle Süper Lig’de oynayan yıldızlara imza attırmak isteyen Galatasaray, pazarlık sürecine kıran kırana devam ediyor. Manchester City, 4 sezondur kiraladığı Denayer'i artık satmak istiyor. Belirlediği 10 milyon euro'luk bonservis Aslan'ın bütçesini çok aşıyor.

        19

        BADOU NDIAYE

        Küme düşen Stoke, kiralama bedeli olarak 4 milyon euro istedi. Ndiaye de 3 milyon euro talep ediyor. Toplamda 7 milyon euro'luk rakam ürkütüyor.

        20

        AHMED MUSA

        Leicester City 5 milyon euro'ya kiralayabileceklerini söyledi. Bu rakamı duyan Abdurrahim Albayrak görüşmeleri şimdilik askıya aldı.

        21

        ISMAEL BENNACER

        İtalyan İl Tirreno Gazetesi'ne göre Galatasaray'ın İsmael Bennacer ısrarı sürüyor. Haberde Aslan'ın 20 yaşındaki futbolcu ve menajeriyle görüşmeleri sürdürdüğü, kulübü Empoli'ye de yeni bir teklif sunacağı kaydedildi. Aslan'ın 3 milyon euro'luk teklifini kabul etmeyen Empoli'nin daha yüksek bir rakam beklediği kaydedildi.

        22

        YILDIZLAR CEP YAKIYOR!

        Transfer çalışmalarına hız veren ve 7 Temmuz’da başlayacak İsviçre kampı öncesi özellikle Süper Lig’de oynayan yıldızlara imza attırmak isteyen Galatasaray, pazarlık sürecine kıran kırana devam ediyor. Sarı- Kırmızılı ekibin radarındaki isimlerin çok sayıda talibi olması, kulüplerinin elini güçlendiriyor ve kapılar oldukça yüksek fiyatlar açılıyor.

        23

        Fanatik'in haberine göre bu doğrultuda Emre Akbaba ve Aziz Behich’i gözüne kestiren, bu oyuncuların işini hafta sonuna kadar bitirmeye çalışan Sarı-Kırmızılılar’ın geldiği son nokta şöyle...

        24

        BURSA'YA CAROLE TEKLİFİ!

        2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Yuto Nagatomo’yu kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, Fatih hocanın isteğiyle yedek sol bek olarak Aziz Behich’i gözüne kestirdi. Aynı zamanda Türk pasaportu da bulunan 27 yaşındaki Avustralyalı futbolcu, Galatasaray’a gelmek için can atıyor.

        25

        Ancak Bursa’nın kapıyı 5 milyon Euro’dan açması sıkıntı yarattı. Galatasaray Yönetimi şimdi yeni bir formülle Timsah’ın kapısını çalıyor. Gözden çıkarılan Fransız sol bek Carole, Bursa’ya önerildi. Ek olarak 2.5 milyon Euro’luk bir teklif paketi hazırlandı.

        26

        EMRE'YE KARŞILIK TOLGA!

        Sadece Galatasaray değil, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi de peşinden koşturan Emre Akbaba için de pazarlık süreci devam ediyor.

        27

        Akbaba için de pazarlık süreci devam ediyor. Aytemiz Alanyaspor cephesi 4 milyon Euro’ya kadar düşmüş durumda. Ancak Sarı-Kırmızılılar hem nokta transfer hem de kulübeye takviye peşinde olduğundan ve UEFA tarafından takip edildiğinden dolayı, bonservis bedellerini mümkün olduğunca düşürmeye çalışıyor.

        28

        Emre için de Alanya’ya 2.5 milyon Euro artı Tolga Ciğerci’nin bonservisi önerildi. Eğer taraflar kabul ederse, Tolga Ciğerci’nin yıllık 2 milyon Euro’yu aşan maliyetinin bir bölümü Galatasaray tarafından karşılanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ