Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gamze Topuz'dan Tümer Metin pozu: Ayak sevme saati - Magazin haberleri
        1

        Instagram hesabını aktif kullanan ve günlük hayatından sık sık kesitler paylaşan oyuncu Gamze Topuz, fotoğraflarına bir yenisini daha ekledi.

        2

        "AYAK SEVME SAATİ"

        Yaklaşık dört yıldır eski milli futbolcu Tümer Metin ile aşk yaşayan Topuz, sevgilisi ve kızı Elis Naz ile ev hallerini paylaştı.

        Fotoğrafta, Gamze Topuz'un kızının ayağını elleriyle sevdiği sırada aynı hareketi Metin'in de oyuncuya yaptığı görüldü. 37 yaşındaki oyuncunun, "Ayak sevme saati" notunu düştüğü bu paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

        3

        Gamze Topuz, daha sonra da kızı Elis Naz ve sevgilisi Tümer Metin'in birbirine sarılırken çektiği fotoğrafı "Yeter be adam" notuyla paylaştı.

        4

        "KOCAMAN KALBİNE İKİ KÜÇÜK KADIN SIĞDIRDIN"

        Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl ekim ayında sevgilisi Tümer Metin'in 46. yaş gününü şu sözlerle kutlamıştı:

        Sen kocaman kalbine iki küçük kadın sığdırdın. Yeri geldi omuzladın, yeri geldi tutup kaldırdın... Bazen sadece oradaydın... Varlığının her günü, her saniyesi, her anı çok kıymetli. Ara sıra didişsekte biz iki cicoz seni çok seviyoruz. Kumişimiz İyi ki doğdun. Şu hayatı çekilir yapan şeylerden biri senin varlığın, iyi ki varsın.

        5

        2016 YILINDA BOŞANDI

        Öte yandan Gamze Topuz, kendisi gibi oyuncu olan Ümit Kantarcılar ile 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. 2016'da boşanan ikilinin Elis Naz adında bir kızı bulunuyor.

        6

        Gamze Topuz ile Tümer Metin

        7

        Gamze Topuz ile Tümer Metin

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ