Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SALON: Karataş Şahinbey

        HAKEMLER: Kaan Büyükçil, Ozan Çakar, Ahmet Tatlıcı

        GAZİANTEP BASKETBOL: Green 5, James 18, Heciyeva 8, Yunus 3, Kadir 5, Jekiri 6, Tomas 8, McKissic 11, Doğan 2

        TOFAŞ: Garrett 19, Berkan 7, Yiğit 12, Mejia 12, Elagar 14, Withey 6, Weems 7, Muhsin 2

        1'İNCİ PERİYOT: 1824

        DEVRE: 33-41

        3'ÜNCÜ PERİYOT: 50-67Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 11´inci haftasında Gaziantep Basketbol, sahasında konuk ettiği TOFAŞ´a 79-66 mağlup oldu. Karşılaşmanın en skorer ismi ise attığı 19 sayı ile TOFAŞ´dan Garrett oldu.

        Karşılaşmaya konuk TOFAŞ hızlı başladı. İlk 5 dakikada rakibine 9 sayı farkla üstünlük sağlayan konuk ekip ilerleyen dakikalarda kontrollü oyununu sürdürdü. Ev sahibi ekip Jekiri ve Tomas´ın sayılarıyla farkı azalttı. Bu periyot 18-24 TOFAŞ´ın üstünlüğüyle tamamlandı.

        2´nci periyotta da konuk ekip maçtaki üstünlüğünü sürdürdü. Garret´in sayılarıyla farkı açmaya devam eden TOFAŞ´a, ev sahibi takım McKissic ile cevap vermeye çalıştı. Bu periyot 33-41 TOFAŞ´ın üstünlüğüyle tamamlandı.

        3´üncü periyotta konuk ekip oyun kontrolünün aldı. Üst üste bulduğu sayılarla farkı açan TOFAŞ özellikle hücum ribaundlarında etkili oldu. Gaziantep Basketbol´un sayı üretmekte zorlandığı periyot 20-67 TOFAŞ´ın üstünlüğüyle tamamlandı.

        Karşılaşmanın son periyodunda da TOFAŞ üstünlüğünü koruyarak Gaziantep Basketbol´u 79-66 mağlup etti. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler