Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 1. Lig Playoff final karşılaşmasında Hatayspor’u yenerek Spor Toto Süper Lig’e yükselen Gazişehir Gaziantep kafilesi, Gaziantep Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı.

        TFF 1. Lig Playoff final karşılaşmasında Hatayspor’u yenerek şampiyonluğunu ilan eden Gazişehir Gaziantep Kulübü’nün oyuncu ve teknik kadrosu, Gaziantep Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. Akşam saatlerinde uçakla havalimanına gelen kırmızısiyahlı takımı, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Ahmet Uzer ve Mehmet Erdoğan ve protokol üyeleri karşıladı. Havalimanında davul ve zurnayla karşılanan teknik heyet ve oyuncular, güvercin uçurdu. Daha sonra kulübün bayraklarıyla donatılan otobüslere binen futbolcular, şehir turu attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler