Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Geceye Ferdi Kadıoğlu damgası: Real Madrid'de oynasa... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli formayla ligde ilk kez bir maçta 2 gol attı. Sezonun ilk yarısında etkili bir performans ortaya koyan 20 yaşındaki oyuncu, ikinci devrede ise gol yollarında etkisiz kalmıştı.

        2

        Göztepe karşısında 25. dakikada takımı öne geçiren golü kaydeden Ferdi, 45+2. dakikada farkı 2'ye çıkaran golü de kaydetmeyi başardı. Süper Lig'de takımı adına 15 maç sonra bu sevinci yaşayan Ferdi, söz konusu 15 maçın 13'ünde şans bulurken, gol sevinci yaşayamamıştı. Bu sezon ligde 4. golünü kaydeden genç hücumcu, son golünü 6 Aralık 2019'da 5-2 kazanılan Gençlerbirliği maçında kaydetmişti.

        3

        Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçeliler bu akşamdan itibaren Ferdi Kadıoğlu'nu konuşacak"

        4

        Erman Toroğlu: "Ferdi Kadıoğlu çıktı oynuyor, iyi işler yapıyor. Bu çocuğu yok saydılar, bu çocuk isyan ediyordu. 'Oynatmayacaksanız' gidiyim' diyordu. Çocuk bu takımda oynayabileceğini söylüyordu. Ersun Yanal da ileride olacağını söylüyordu. Oynat, ne kaybedersin?"

        5

        - Ferdi Kadıoğlu sezon başından beri 510 dakika oynamış. 4 gol ve 3 asist yapmış. Yani 73 dakikada bir gol katkısı eder. Müthiş bir istatistik.

        6

        - Nasıl çalım o Ferdi reissss

        16

        - Oynatmayanlar utansın.

        17

        - Ferdi Kadıoğlu 2. Golü öncesi attığı 2. Çalım der susarım

        18

        - Türk Messi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ