Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gemma Collins: Kendimi James Bond olarak görüyorum - Magazin haberleri
        1

        Katıldığı bir yarışma programı ile tanınan İngiliz yıldız Gemma Collins, samimi açıklamalarda bulundu. Collins, kendi podcast yayınında en büyük hayalini açıkladı.

        2

        Gemma Collins, aslında uluslararası çalışan bir ajan olmayı hayal ettiğini ve şu ana kadar sadece erkek oyuncular tarafından canlandırılan ikonik ajan James Bond'u canlandırmanın harika olacağını söyledi.

        3

        "CASUS OLMAK İSTERDİM"

        Televizyon yıldızı, "Sır saklamakla ilgili bir işim olmasını çok isterdim. Yani uluslararası bir casus olmak!" diye konuştu.

        4

        "BU BENİN HAYAL ETTİĞİM İŞ"

        Gemma Collins, daha sonra "Bu benim hayal ettiğim iş. Sürekli aksiyon filmleri izliyorum ve kendimi ilk kadın James Bond olarak görüyorum" ifadelerini kullandı.

        5

        YENİ 'JAMES BOND' TOM HARDY Mİ?

        James Bond karakterini bugüne kadar; Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve Daniel Craig gibi önemli isimler canlandırmıştı.

        Geçtiğimiz aylarda karaktere, son olarak Tom Hardy'nin hayat vereceği iddia edilmişti.

        6

        TV ŞOVUYLA ADINI DUYURMUŞTU

        Öte yandan tam adıyla Gemma Clare Collins, 2011 yılında da katıldığı 'The Only Way Essex' adlı reality şovla adını geniş kitlelere duyurmuştu.

        Daha sonra birçok yarışma programlarında boy gösteren Collins, 'Gemma Collins: Diva' adlı kendi reality şovuyla izleyici karşısına çıkmıştı.

        Aynı zamanda giyim markası da olan İngiliz yıldız, lüks yaşantısını sık sık sosyal medya hesabı üzerinden gözler önüne seriyor.

        7

        ÖZEL GÖRÜNTÜLERİNİ SATIŞA ÇIKARMIŞTI

        Gemma Collins, üç yıl önce meslektaşı James Argent ile aşk yaşarken adını açıklamadığı başka biriyle çekilen özel görüntülerini 1 milyon pounda satışa çıkarmasıyla gündeme gelmişti.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ